YouSendIt şi CloudExperience concurează DropBox


Folosiţi DropBox? Şi eu. Zilnic de enşpe ori. De fapt fără să ştiu, pentru că funcţionează ascuns, dar nu m-aş întoarce la vremea dinainte de DropBox pentru nimic în lume. M-aş simţi ca revenind la abac. Bun. DropBox e bun, minunat, extraordinar, dar nu unic. Acum câteva zile citeam de îmbogăţirea ofertei YouSendIt cu o aplicaţie care lucrează similar: sincronizează online ce fişiere vrei, aşa că le ai oriunde, oricând. Planul gratuit include 2GB, ca la DropBox, dar cu 15usd pe lună ai nelimitat, pe când la DropBox cu 10usd ai 50GB, iar cu 20usd 100GB.

imagine

Iată clipul de prezintă noutatea (relativ noutatea – de la lansare au trecut vreo trei săptămâni). Desigur, accentul în clip cade pe filosofia cloud storage and collaboration, dar e relevant fiind vorba de ceea ce la urma urmei oferă mai nou YouSendIt. Ah, să mai spun înainte că pentru moment nu oferă ca DropBox versiuni per fişiere, dar oferă în plus opţiunea read only sau read and write pentru folderele partajate.

Mai există un concurent pe piaţă: CloudExperience. Şi bomba e că planul gratuit include 10GB! Yep. Vor fi şi planuri comerciale, dar nu pentru moment… şi poate atunci planul gratuit va mai scădea. Nu ştiu. Oricum, 10GB oferiţi acum e mult pentru astfel de servicii. Din câte am citit – personal nu mi-am instalat programul pentru sincronizare, dar mi-am deschis un cont strict pentru folosire online – sincronizarea PC-web nu se ridică la nivelul vitezei DropBox, dar presupunând că serviciul va avea succes astfel de minusuri aproape sigur vor dispărea. Vă las din nou cu clipul de prezentare.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. chuck spune:

    Pacat ca al doilea nu are varianta si pentru Linux.

  2. Valeriu spune:

    Ge.tt este un serviciu foarte util și ușor de folosit prin intermediul căruia se pot trimite prin Internet fără bătăi de cap fișiere cu dimensiuni de până la 2GB. Este util dacă doriți să trimiteți rapid fișiere de mari dimensiuni, sau dacă dorți să eliberați temporar puțin spațiu de pe hard disk. Interfața este simplă și intuitivă, link-ul de descărcare este dezvăluit chiar înainte să se finalizeze urcarea fișierului pe server, și este activ încă 30 de zile de la ultima descărcare. Se pot urca fișiere multiple în același timp, iar mai departe vă las să îl descoperiți singuri.

    http://youtu.be/3CHkX2UKRmM

    Aici v-am pus o piesa de teatru celebra.. http://ge.tt/96XBuh6?c


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *