WP-Snippets şi alte site-uri despre WP


Probabil că nu redau doar părerea mea personală când afirm că documentaţia oficială pentru WordPress, deşi cu conţinut foarte bogat în explicaţii şi secvenţe de cod, are o structură relativ greu de accesat iar motorul de căutare nu afişează întotdeauna rezultatele relevante (deşi parcă în ultimul timp s-a schimbat ceva în bine, din câte am înţeles pe moment s-a renunţat la funcţia de căutare proprie şi se merge pe varianta Google). Totuşi sunt bucuros şi recunoscător să pot apela la site-uri de genul WPRecipes.com, care oferă secvenţe de cod utile şi funcţionabile. Între timp au mai apărut şi alte alternative şi resurse la care apelez cu încredere şi pe care doresc să le amintesc şi să le recomand cu acest material.

imagine

WP-Snippets.com este o altă astfel de culegere de secvenţe de coduri scurte şi compacte, utile în multe cazuri. Structura site-ului este astfel concepută încât deja la prima privire sar în ochi titlurile fragmentelor de cod, acestea fiind ordonate după popularitate. În aceeaşi direcţie (secvenţe de cod pentru WP) se înscrie şi WPSnipp.com.

Permiteţi-mi să listez în continuare o serie de site-uri despre WordPress care oferă nu numai secvenţe de cod, ci şi tutoriale mai detaliate despre teme vizuale şi pluginuri:

Sper să găsiţi ceva folositor pentru proiectele Dvs!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *