BayFiles, pentru fişierele tale


În toamna lui 2003, un grup de prieteni din Suedia s-au decis să lanseze un tracker de torrente pe care l-au numit “The Pirate Bay”. Iată că astăzi doi dintre fondatorii tracker-ului de torrente, care au părăsit echipa, au fondat un serviciu pentru găzduirea de fişiere, numit “Bay Files”. Îl găsiţi, evident, la BayFiles.com. Prima pagină, pe care o vedeţi mai jos, e încântător de simplă… dar surprinzător de nealiniată zilei. În primul rând veţi vedea că puteţi încărca un singur fişier, nu mai multe deodată (evident, pot fi arhivate înainte), iar apoi… fără drag and drop (a la Min.us) / HTML5.

imagine

După ce aţi încărcat un fişier veţi ajunge la o pagină ca cea de mai jos, cu linkul pentru descărcare (în trei variante) şi cu linkul pentru ştergere. Utilă boxa de email din dreapta, pentru ca să îţi păstrezi toate aceste linkuri în căsuţa de email.

imagine

În fine, iată şi pagina de descărcare. Din captură aţi văzut deja limitele: 250MB per fişier pentru ne-membri; 500MB pentru membri înregistraţi (gratuit); şi 5GB pentru membri premium (adică cei ce folosesc conturi plătite). Timpul de aşteptare e rezonabil: 10 secunde (deşi în altă parte citesc că ar fi şi timpi mai lungi). Şi viteza e bună. Un lucru important: BayFiles acceptă reclamaţiile privind drepturile de autor, deci să nu credeţi că este raiul fişierelor piratate. De fapt… aproape sigur va fi (ca atâtea situri similare)… dar la risc. Ah, şi clar că nu există funcţie de căutare între fişierele găzduite.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *