Salvaţi pisicuţele de invazia extratereştrilor


După personajele care apar în el – nişte pisicuţe drăgălaşe – jocul Kitten Sanctuary pare categoric destinat copiilor. Grafica şi animaţia simpatice îl fac şi ele mai potrivit pentru cei mici. Este un joc de tip match 3, care poate fi însă abordat şi de jucători mai exigenţi, ce îşi pot seta modurile de joc Normal sau Tricky, sau modul Dynamic de mutare a pieselor, pentru mai multă provocare. În modul Easy, copiii nu vor avea timp limitat pentru încheierea unui nivel, în care trebuie să facă formaţiuni de minim trei piese schimbând între ele locurile a câte două piese.

imagine imagine

Faţă de alte jocuri de acelaşi gen, aici se pot schimba piesele şi pe diagonală, lucru care, dacă se vor obişnui să îl facă, le va fi foarte util. Scopul principal al fiecărui nivel este eliberarea câte unei pisicuţe prinse în capcană de extratereştrii care au atacat insula odinioară paşnică a neamului pisicesc. Trebuie astfel să elimine toate piesele cu fundal special, dar, de asemenea, trebuie să adune provizii făcând formaţiuni cu elementele respective. Formaţiunile mai mari de 3 aduc piese bonus, care schimbă între ele sau elimină piesele din jur. Mai este şi un cap de pisică ce devine strălucitor, şi atunci pot trage cu o rază laser pe tabla de joc.

imagine imagine imagine

Ceva mai provocatoare sunt nivelele la care o navă extraterestră tot aruncă de sus elemente, ce trebuie eliminate tot prin formaţiuni de minim 3 – aici se pot şi muta piesele în locurile libere – înainte ca să ajungă la linia de sus, pentru că atunci extratereştri vor mai prinde încă o pisicuţă. Pisicuţele eliberate se vor întoarce în sanctuarul lor, unde copiii trebuie să aibă grijă să le menţină active şi vesele, altfel vor fugi riscând să fie din nou prinse. În acest scop, cu Cash-ul adunat la fiecare nivel, pot să le cumpere decoraţiuni, jucării sau cadouri, pentru a le înveseli. Dacă vreuna dintre pisicuţe e supărată (scade numărul de feţe vesele, vizibile când mouse-ul este deasupra ei) atunci trebuie să ia vreo jucărie sau pur şi simplu să dea click pe Grab şi să o prindă – ca să se joace puţin cu ea. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *