Infografic despre viteza descărcării online


Nu ieşim noi foarte des în frunte, ca naţiune, dar iată că am dat din nou lovitura. Pando Networks furnizează pentru diverse situri găzduirea de fişiere mari, de jocuri dar nu numai, iar acestea sunt descărcate din lumea întreagă. Aşa că respectiva companie îşi permite, cu aproximările de rigoare, să dea o estimare privitor la care ţări stau mai bine cu viteza de descărcare. Rezultatul e surprinzător pentru mulţi: Coreea de Sud pe primul loc, România şi alte ţări est-europene mai departe… iar SUA pe locul 26.

imagine

TechCrunch scria ieri: Coming in behind South Korea are the surprise runners-up: The small eastern European nations of Romania at 1,909KBps and Bulgaria at 1,611KBps. Bet you didn’t see that coming. Hehehe… Dacă vreţi raportul PDF al Pando Networks, mergeţi aici – în pagina 3 veţi găsi România pe locul 2. Cât priveşte infograficul, mergeţi aici (deschideţi în filă nouă imaginea). Eu pun un fragment din el, care va face să crească mândria bucureştenilor, figurând printre Fastest Cities (pe locul 8).

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Vlad spune:

    Este si normal sa fim asa rapizi la net,acum 20 de ani in anii ’90 nu aveam practic deloc infrastructura IT si cind s-a instalat a fost adusa cea mai noua tehnologie disponibila. 😉


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *