De relaxare: Siege Hero


Nu-i aşa că din capturi vă gândiţi că este o clonă Angry Birds? De fapt nu e. Face parte din seria de jocuri “aruncă în aer”. Siege Hero – Viking Vegeance ne pune în postura de a ne lupta cu vikingii, folosind la început pietre. Primele niveluri sunt o joacă de copil: o piatră bine ţintită şi castelul ca de cărţi de joc se dărâmă. Mai apoi însă – inevitabil??? – apar şi localnicii (de fapt localnice cu părul bălai) care trebuie feriţi (ferite). Deodată jocul se complică: să scapi de unii, salvându-i pe alţii (mda, altele). Şi dacă se poate cu un număr minim de lovituri.

imagine imagine

Daţi un click în colţul dreapta-jos dacă nu aţi ajuns să vedeţi de ce arsenal dispuneţi per nivel. Poate fi o piatră, sau o lovitură cu trei pietre deodată. Poate fi smoală, poate fi foc. Iar dacă nu le foloseşti pe toate obţii per nivel coroana de aur. Am ajuns la nivelul 19, unde a început să plouă şi m-am oprit că nu aveam umbrela 🙂 . Până acolo 13-15 nu le-am luat cu coroană… dar mă pot întoarce oricând la un nivel gata jucat, pentru “performanţă”. În total sunt 35 de niveluri, iar cine vrea mai mult poate să mai joace altele 150, dar cumpărând jocul pentru iPhone de exemplu.

imagine imagine imagine

Dacă vă blocaţi undeva, există aici două clipuri YouTube ce trec prin toate nivelurile. Nu uitaţi că un nivel nu are obligatoriu o singură soluţie – fiţi creativi! Pun primul clip pe post de trailer la joc.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *