Cele mai bune pluginuri WP după MakeUseOf


MakeUseOf tocmai a lansat o pagină care speră să devină punct de atracţie pentru fanii WordPress. De fapt probabil pentru fanii MakeUseOf & WordPress. După cum observaţi deja din captură, e vorba de 40 the best WordPress plugins, ever, care sunt essential installations, dar cu semnalul de alarmă că nu trebuie toate deodată 🙂 . Adică unele sunt similare (deci de ales unul din categorie), altele sunt necesare de la caz la caz. Cât priveşte categoriile, le vedeţi de asemenea din captură.

imagine

La Backup and Optimize am regăsit W3 Total Cache de care m-am folosit şi mă mai folosesc la unele situri, dar şi WP-Optimize, ale cărui funcţionalităţi chiar cred că ar trebui să intre nativ în WordPress. Am citit şi despre CloudFlare – sună interesant… foloseşte cineva? Dacă da, aş fi curios să aflu opinii. La categoria Search Engine Optimisation regăsim din nou nume comune (a se citi faimoase): WordPress SEO by Yoast, SEO Ultimate sau All-In-One SEO. Urmează categoria Social and Commenting, cu soluţii pentru promovarea în reţele sociale, respectiv pentru comentarii (ex: Disqus Commenting). Poate cele mai trebuincioase pluginuri sunt cele de la categoria Core Functionality: WP-PageNavi, Revision Control sau mai direct No Revisions, FD Feedburner şi altele… Şi mai sunt două categorii, dar cel mai bine este să vedeţi pagina recomandată iniţial, la începutul articolului.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Andrei spune:

    Am folosit eu o perioada CloudFlare si e bun (adica imbunatateste considerabil timpii de incarcare a paginilor) dar nu pentru siteuri care hosteaza continut video (la PC-Config, cand hostam tutorialele pe server, fisierele video se incarcau mult mai greu cu toate ca textul si imaginile apareau instant). Oricum e foarte buna ideea lui CloudFlare (cu toate ca trebuie sa schimbi ns-urile).

  2. mihai spune:

    Va rog frumos poate sa ma ajute si pe mine cineva cu setarile pentru WP-PageNavi?? Va multumesc!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *