De relaxare: Demonrift TD


Of, of şi iarăşi of. Când eşti în criză de timp un joc din acesta (nu!!!) îţi lipseşte… Mi-a mâncat ore, ore multe, în care conştiinţa mă mustra: “treci şi fă ceva mai util…”, dar în cele din urmă iar mă trezeam jucând. Foarte rar joc până la capăt: ajunge să parcurg câteva niveluri şi pot scrie o recenzie-invitaţie. Dar în cazul la Demonrift TD nu m-am putut opri. De fapt până la jumătatea jocului am mers puţin cu frustrare: doar soldaţi şi arcaşi? Nu faceţi gafa pe care am făcut-o eu: de la Training Camp, pe care l-am ignorat pe hartă, se pot face upgrade-urile pentru cavaleri şi pentru golemi.

imagine imagine

Bun. Nu am spus despre joc în sine. E TD, adică TowerDefence, deci ar trebui să ştiţi ideea de bază. Duşmanii vin pe o rută, iar Dvs trebuie să îi opriţi să nu ajungă la punctul terminus, amplasându-vă pe drum unităţi. Am apreciat că ele sunt destul de mobile, adică se deplasează puţin în zonă, nu stau fix pe loc. Golemii sunt însă mai hăbăuci şi trebuie cel mai bine să fie drumul sub ei, nu deasupra. Bătălie de bătălie, oraş de oraş cucerit, vă aduce bănuţi, cristale şi metale, cu care puteţi face upgrade-uri, pentru ca luptătorii să fie mai puternici… respectiv pentru noi luptători (v-am spus de cavaleri şi golemi). Nivelul se termină prost dacă au intrat 20 de inamici în cetate. Dacă nu intră nici unul, atunci aveţi un I (clasa I) în dreptul oraşului. Pentru a strânge ingredientele necesare am rejucat toate oraşele ca să le aduc de la IV sau III la I. Desigur, după ce armata îţi devine mai puternică, e o plăcere să reiei o luptă mai veche: trei-patru golemi, câţiva arcaşi şi ai terminat nivelul în 2 minute. Dar nivelurile finale cer şi 10-15 minute pentru a le rezolva cu succes. Te trezeşti cu baza de apărat în câmp deschis, iar duşmanii vin în valuri uriaşe.

imagine imagine imagine

M-a prins acest joc, după cum m-a prins şi Kingdom Rush, prezentat acum câteva luni. Dacă vă place genul TD s-ar putea să vă prindă şi pe Dvs. O să vă ia mai puţin dacă nu ignoraţi ca mine Training Camp-ul. Veţi vedea ce plăcere e să ai arcaşi upgradaţi la maxim, care trag şi seacă rândurile de duşmani dinainte să ajungă sub pumnul golemilor sau sub săbiile cavalerilor. Of… bine că l-am terminat. A fost extraordinar, dar nu pot să trec peste cât timp mi-a luat…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *