Mortimer Beckett prin lume, pe urmele unui hoţ de artefacte


Vi-l amintiţi pe Mortimer Beckett, care ne-a purtat prin diferite perioade din timp în Mortimer Beckett and the Time Paradox, sau printr-un tărâm fantastic în Mortimer Beckett and the Lost King? Ne invită acum, în Mortimer Beckett and the Crimson Thief, la o nouă aventură, dar acum călătorim împreună cu el în lumea reală, în diferite ţări, pe urmele unui misterios hoţ care fură diferite artefacte istorice. Dacă între celelalte jocuri din serie legătura era evidentă de la început, aici nu prea vedem iniţial o legătură între aventurile anterioare ale personajului nostru şi cea în care porneşte acum – dar probabil o vom vedea când vom descoperi cine este hoţul urmărit.

imagine imagine

În fiecare ţară în care ajungem, ne sunt disponibile câteva locaţii între care ne putem deplasa pentru a găsi diferitele obiecte semnalate în inventarul din partea de jos a ecranului. Le putem folosi acolo unde mouse-ul ne semnalează că ar fi ceva de făcut, şi apoi dispar din inventarul nostru. Ne întâlnim din nou cu diferite personaje care ne pot da sugestii cu privire la ce am avea de făcut în fiecare locaţie, dar, pentru că nu întotdeauna este evidentă acţiunea de realizat, avem nevoie şi de atenţie şi perspicacitate. Hoţul are câte o ascunzătoare în fiecare ţară, pe care evident o vom găsi, şi vom găsi şi obiectul furat de el. Pentru a afla însă că a acţionat iarăşi în altă parte a lumii, aşa că pornim din nou la drum. Aceasta după ce găsim fragmentele ascunse în diferite locuri din biletele de călătorie de care avem nevoie pentru diversele mijloace de transport ce ne duc mai departe.

imagine imagine imagine

Jocul vine cu aceeaşi grafică frumoasă cu care ne-a obişnuit, cu aceeaşi împletire incitantă între hidden objects şi aventură. Repetarea formulei de succes de la jocurile anterioare ale seriei îi va bucura pe unii, dar poate alţii îşi vor dori mai multă variaţie în stilul de joc. În funcţie de categoria din care faceţi parte, vă veţi bucura sau nu de aproximativ patru ore de joc, de satisfacţia rezolvării caz după caz a furturilor, şi de dezvăluirea identităţii misteriosului hoţ. Succes!

PS: Aveţi mai jos un teaser.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *