Free TvDB: pentru serialele pe care le urmăreşti


Dacă urmăriţi mai multe seriale via torrente atunci poate una dintre problemele cu care vă confruntaţi este să reţineţi la care episod aţi rămas cu urmărirea unui anume serial. Dacă vreţi şi să aveţi o minimă “documentaţie” despre episoade, atunci Free TvBD este un instrument excelent. Gratuit şi portabil, aşa că îl puteţi testa imediat. Totul porneşte din primul tab, Add series, unde scrieţi numele serialului şi daţi să fie căutat. După identificare click pe Add series to database şi va apărea în arborele din partea stângă.

imagine

Veţi vedea că se încarcă automat toate sezoanele şi toate episoadele (chiar şi câteva ştiute dar nedifuzate – 1 sau 2 episoade în avans). Ca informaţii, nu partea video, evident!!! În captura de mai sus vedeţi detaliile oferite despre un episod, incluzând data difuzării lui şi o scurtă prezentare. De aici putem da click pe Watched pentru a marca episodul ca văzut, iar în arborele din stânga va apărea cu acel semn verde de bifare. Din fila All episodes putem vedea informaţii despre toate episoadele. Urmează filele Cast despre distribuţie, Posters despre afişe ale serialului, Fan art cu materiale ale fanilor, toate “adăpându-se” de pe internet cu informaţii.

imagine

Aş mai preciza ca bonus tabul Bloopers, unde mi-am petrecut ceva timp râzând… Din păcate încă programul nu are interfaţa tradusă în română (dar o are în multe alte limbi, aşa că să fim optimişti). Mi-ar fi plăcut să semnaleze la serialele urmărite care sunt în săptămâna curentă, după data difuzării, dar sunt sigur că programul va mai evolua în timp.

PS: Vedeţi şi DBTV despre care am scris recent.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *