Teme noi pentru Windows 7 (VI)


Să vedem iute ce teme noi au mai apărut între timp (ultima oară, adică partea a V-a, am scris la sfârşit de august, deci au trecut aproape două luni). Una pe care mi-am şi instalat-o este numită Fresh Fruit, dar am văzut şi o “variaţie” tematică: Fruit Ninja. Dintre temele legate de filme am sesizat Puss in Boots. În ton cu sărbătorile (pe la americani) vine Trick or Treat. În fine, fie că nu le-am sesizat eu până acum, fie că sunt cu adevărat noi, ar mai fi de pus două linkuri: spre Cobblestones and Corridors şi respectiv spre Tropical Fish.

imagine

Românii de la 7Tutorials continuă să promoveze… români, aşa că dacă mergeţi aici veţi găsi o temă cu fotografiile lui Andrei Niculescu. Mai recent au pus la pachet într-o temă şi fotografiile britanicului Steve Coleman, mutat în Cehia – vedeţi aici. Nu uitaţi să exploraţi şi noutăţile de pe Vikitech.

imagine

S-au mai strâns şi câteva linkuri spre colecţii de tapeturi. Unele bunuţe, nu ştiu dacă vreuna excepţională…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Ciprian spune:

    Multumesc pentru link-ul catre 7 Tutorials. Am promovat si alti romani, precum Georgiana Girboan. E o tipa foarte talentata cu poze de-a dreptul excelente.

    Si nu ne vom opri aici. 😀


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *