Microsoft ne prezintă viitorul (II)


Vă mai amintiţi proiecţia priviind viitorul din 2009? O găsiţi aici. Între timp clipul de pe MSN Video a dispărut, dar am pus ceea ce aproape sigur e acelaşi conţinut dar pe YouTube. Ei bine, iată că acum câteva zile a apărut o nouă proiecţie despre viitor. Îi spune Productivity Future Vision (2011) şi detalii mai găsiţi aici. Citez: „In 5-10 years, how will people get things done at work, at home, and on the go? Watch the concept video to get a glimpse of the future of productivity, then explore the stories and technology in more detail.”


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. vasiauvi spune:

    Parerea mea e ca va dura mult si bine pana ce asa ceva va fi in casele oamenilor si in companii. Mi se pare extrem de neproductiv.

  2. Vali spune:

    Un mic comentariu si o parere personala. Ceea ce prezinta Microsoft se refera la o societate utopica, ce nu are nimic cu realitatea. Iti pot spune sigur ca societatea peste cinci ani, va fi mult mai agitata si mai rudimentara. Poate vor aparea noi gadgeturi care vor impresiona lumea, dar cred ca ea se va intoarce la lucruri mai simple ca de exemplu carti tiparite. Va fi o reactie naturala in fata valului de tehnologie inutila. Probabil ca tehnologia se va imparti in doua: tehnologie pentru oameni obisnuiti si tehnologia luxului. Ceea ce ne prezinta microSoft este cea de a doua.

  3. adrian spune:

    Claro… tehnologiile noi sunt „testate” mai inainte in armate… deci… mai inainte razboiul si apoi vom vedea cum vom trai.. si asa am ajuns la 7 miliarde.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *