Instrumente de testare a vitezei sitului Dvs


În 2008 am avut un articol intitulat Pingdom explică viteza de încărcare a paginii. Tocmai se lansase atunci. Iată că acum revenim după ce de câteva zile a apărut o versiune beta pentru 2.0. Vă recomand să mergeţi la Pingdom Tools şi să faceţi un test, mai ales dacă sunteţi webmaster şi aveţi unul sau mai multe situri. Anunţul oficial îl găsiţi aici, şi de acolo aflăm că versiunea 1.0 a făcut vreo şase milioane de teste, aşa că e aproape timpul pensiei pentru ea… venind din urmă noua versiune, încă neterminată complet. Vă recomand anunţul oficial pentru detalii exacte despre noutăţile aduse.

imagine

Între timp aş merge mai departe, să completez oferta. O face de fapt un articol apărut ieri pe SixRevisions, ce ne prezintă 20 Free Online Tools for Website Speed Testing. Normal că Pingdom apare acolo! Dar şi altele. Citez câteva şi vă las să vedeţi articolul original pentru toate cele 20.

Nu ştiaţi că există atât de multe, nu? Oricum, 2-3 sunt mai importante. Şi e bine să folosim 2-3 în paralel pentru compararea rezultatelor, mai ales a sfaturilor. Cândva am de gând să ţin şi eu cont de ele 🙂 . Ştim “melodia” că Google foloseşte şi viteza de încărcare în poziţionarea siturilor în indexul propriu, aşa că viteza e de dorit… foarte de dorit.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Uite aici si alte site-uri si comparatie la ce difera la fiecare in ce priveste testarea
    http://www.tutorialeonline.net/ro/article/cum-sa-verifici-timpul-de-incarcare-ale-website-ului-tau


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *