Ultimate Windows Customizer


Există atâtea programe care se oferă să configureze zeci de detalii şi funcţionalităţi din Windows, iar unul care îşi spune “ultimate” trebuie să fie ultra complet… nu? Am săpat pe net şi de exemplu BetaNews îi face o recenzie pozitivă, dar eu tot rămân circumspect. Găsiţi aici Ultimate Windows Customizer, la momentul când scriu cică versiunea 1.0.1.0, dar cere un update care… tot nu e cel final şi cere un update şi… buclă. În fine, să zicem că e un aspect minor. După lansare vedeţi ceva ca mai jos: multe opţiuni, nimic de spus!

imagine

Nu enumăr categoriile principale căci cred că se pot citi din capturi. Poate cel mai interesant este că poţi să editezi meniul contextual, adăugând sau scoţând elemente; că poţi completa bibliotecile implicite (nu am spus: e pentru Windows 7 şi Windows 8); că poţi să schimbi ecranul de logon dar şi butonul de Start din Windows… poate şi alte lucruri mici. Dar în testele mele, şi văd că şi în ale altora, programul e destul de instabil. Intenţie bună, dar implementarea lasă de dorit.

imagine

Poate alţii vor avea o experienţă mai plăcută cu acest program. Sau poate că veţi citi articol într-un moment în care programul a mai evoluat…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *