Timp de 10 zile, aplicaţii pentru Android la 10 cenţi


Cum aş putea să ratez să vă semnalez o astfel de ofertă? Prima zi s-a dus (deci o parte am ratat deja). Personal am profitat de ea, cumpărându-mi două jocuri (pentru copii), şi acum m-am prins că au schimbat oferta pentru ziua a doua. Despre ce este vorba? Google exultă de bucurie că piaţa de aplicaţii pentru Android a înregistrat zece miliarde de descărcări. E ceva, nu glumă. Drept urmare, timp de 10 zile oferă zi de zi 10 aplicaţii la 10 cenţi. Adică la 30 de bani. Sau să zicem 1 dolar pe zi pentru 10 aplicaţii… 10 dolari pentru 100 de aplicaţii în cele 10 zile. Intrarea: AICI.

imagine

În prima zi programele au fost (fac copy&paste de pe Google Operating System, unde apar şi preţurile originale): Asphalt 6 HD ($6.99),Color & Draw for Kids ($0.99), Endomondo Sports Tracker Pro ($3.99), Fieldrunners HD($2.99), Great Little War Game ($2.99), Minecraft ($6.99), Paper Camera ($1.99),Sketchbook Mobile ($1.99), Soundhound Infinity ($4.99), Swiftkey X ($3.99). Acum când scriu mai apare preţul 0.32RON, dar la cumpărare cere preţul original, deci ciao! Mi-am luat programul de desenat şi colorat pentru copii şi jocul Fieldrunners HD, pentru că e genul TD, care îmi place. Regret că nu am luat Soundhound (fredonezi şi îţi recunoaşte melodia). Toate acestea zece s-au dus…

Sunt însă aplicaţiile noi. Precum celebrul Fruit Ninja (există şi o versiune gratuită, pe care poate o ştiţi). Pun cele zece aplicaţii de acum: Fruit Ninja, BB – Bedtime Battle, AirSync by doubleTwist, Flick Golf!, Star Chart, Reckless Racing, Reckless Racing PLAY, Christmas HD, NFL Rivals, Beautiful Widgets, Read It Later Pro. Preţurile originale nu le ştiu, dar probabil ca sus sunt între 0.99 şi câţiva dolari. Eu mi-am cumpărat Fruit Ninja şi Star Chart. Important: cu atâtea oferte în timp concentrat, se prea poate să nu aveţi loc în memoria telefonului. Nici o problemă! O aplicaţie cumpărată de pe Android Market e oricând instalabilă şi reinstalabilă. Apoi nu uitaţi de cele 15 minute de graţie, timp în care puteţi testa aplicaţia şi dacă nu vă place să anulaţi comanda. Şi mai important: Eu nu am avut surprize cu plăţile (adică am fost taxat atât cât mă aşteptam), dar nu uitaţi experienţa spusă recent de un cititor al acestui sit, care a fost taxat de vreo 3 ori pentru o aplicaţie şi în final tot nu a primit-o.

imagine

Abia aştept să văd ce aduce următoarele opt zile…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *