Android Market: Toki Tori şi altele de zece cenţi


Ca nu cumva să uitaţi că pentru încă vreo săptămână Google oferă zilnic zece aplicaţii la zece cenţi (30-32 de bani), vă mai scriu ce m-a entuziasmat recent. De exemplu m-a prins Reckless Racing, pe care l-am luat cu 30 de bani, dar acum costă 6,46 lei. În oferta care mai este valabilă pentru câteva ore regăsim din aceeaşi “familie” Reckless Getaway, dar nu e compatibil cu mobilul meu 🙁 . M-ar fi pasionat Can Knockdown 2 şi TETRIS®, dar similar, nu merg la mine. Poate Dvs aveţi un telefon mai “dăştept”. Aşa că acum m-am limitat să cumpăr Toki Tori, Talking Tom Cat 2 şi ADWLauncher EX. În total un leu.

imagine imagine

Tochitura, pardon, Toki Tori, e un joc platformă simpatic, cu un pui galben pornit în misiune să elibereze ouăle din fiecare nivel. Nu doar că are duşmani în cale, dar drumul are grade limitate de libertate, aşa că trebuie să îţi calculezi bine pe unde mergi, pe unde te caţări, unde construiţi poduri şi altele. E un joc cât se poate de clasic şi potrivit pentru copii (nu mici, mici). Eram curios cum îţi manevrezi personajul: dai un click unde vrei să ajungă, şi dacă se poate el merge. Diversele facilităţi apar într-o bară laterală: o apăsare acolo şi pui puiul să facă pod, să se teleporteze, să tragă cu arma şi altele.

Revenind la aplicaţiile incompatibile… E păcat că Google nu te lasă să le cumperi oricum: dacă mâine (sau de Moş Crăciun) primeşti un smartphone mai bun? Promoţia expiră, iar tu rămâi cu ce era compatibil cu vechiul telefon. Nu am găsit un workaround, dar poate că există. Cert e că am fost curios să văd de ce Can Knockdown 2 nu merge pe telefonul meu. L-am descărcat din alte surse (de regulă o căutare nume+apk te duce unde nu ar trebui) şi… după instalare, la lansare, jocul a crăpat. Repetat. Deci l-am dezinstalat şi am înţeles: “aha, deci chiar nu merge cu telefonul meu!”

OK. Acum aştept seara să se schimbe oferta. Copiii se distrează la culme cu Talking Tom Cat 2 (de ce să ascund: şi eu!). Iar ADWLauncher EX pare cool, dar nu am ajuns să îl studiez.

PS: Aştept cu interes dacă apare zilele acestea în ofertă Where’s My Water? Dacă nu, la 3,21 lei oricum îl voi lua pentru copii. Pare foarte simpatic.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. Andrei spune:

    Hei am vrut sa te intreb: am inteles de pe acest blog al tau ca ai Samsung Galaxy Gio, si intrebarea mea este: Ti-ai instalat Custom rom? Sau ai pastrat romul default al telefonului? Da-mi niste detalii pt ca sunt intr-o dilema totala…
    O seara buna!

    P.s: imi place blogul tau!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *