Jocuri tip labirint pentru Android


Acum multe luni copiii mei stăteau grămadă în jurul telefonului unui unchi de-al lor, plimbând o bilă de colo-n-colo. Între timp am ajuns să deţin şi eu un smartphone cu Android, aşa că evident unul dintre primele jocuri instalate a fost  tocmai din acesta. Farmecul vine desigur de la accelerometrul încorporat în smartphone, care permite să manevrezi bila ca şi cum ea ar fi reală! Şi pe bune că sentimentul e destul de real! Am început cu Labyrinth Lite. Acesta vine cu zece niveluri, pe care probabil le veţi termina în zece minute… depinde cât vă tremură mâna 😉 .

imagine imagine imagine

Dar observaţi în captura de mai sus că scrie… CNET. Yep, îţi poţi “picta” şi propriile niveluri. Nu din telefon: primeşti o adresă web, un ID şi îţi poţi face un set propriu de 10 niveluri, aşa cum le vrei tu. Prea puţin? Există şi versiunea ne-lite (adică full), Labyrinth, cu peste o mie de niveluri, create de comunitate. Doar că trebuie să plăteşti 15 lei… şi poate nu mulţi sunt dispuşi. Mergem mai departe atunci la un alt joc, similar, ce mi-a plăcut mult: Marble Maze – Reloaded. În timp ce grafica mi se pare mai puţin realistă decât la Labyrinth (şi mă supără şi reclamele ce mai apar în joc), are totuşi mult mai multe niveluri oferite gratuit, plus şi elemente neaşteptate, precum magneţi sau tunuri ce trag, făcând astfel mai grea misiunea. Se găsesc însă şi pachete de niveluri uşoare, şi de niveluri dificile, deci îi va încânta şi pe cei mici şi pe cei mari.

imagine imagine imagine

Aveţi vreun alt joc din această familie care vă place? Poate mai reuşit decât cele două prezentate de mine? Spuneţi în comentarii…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *