LauncherPro pentru Android


Dacă interfaţa implicită cu care vine smartphone-ul Dvs vi se pare limitată, apelaţi la LauncherPro. În ciuda numelui, e o aplicaţie gratuită… dar există şi LauncherPro Plus Unlocker, care contra cost extinde suplimentar aplicaţia de bază. E important să reţinem însă că şi ceea ni se oferă gratuit e de folos… de mare folos! Publicul aplicaţiei este format – dacă nu e deja clar – din aceia dornici de o “customizare” mai puternică. De exemplu bara  de jos, cu aplicaţiile mereu disponibile (shortcut dock), poate fi configurată după bunul plac şi… prelungită.

imagine imagine imagine

Putem apoi opta pentru diverse tipuri de tranziţii între ecrane. Rotirea ecranului, cu LauncherPro, nu mai este ignorată, ecranele de “acasă” şi cu aplicaţii rotindu-se de asemenea. Şi sunt tot felul de lucruri mici care sunt “fixe” (nemodificabile) în interfaţa iniţială. Aplicaţia există de muuult timp, de aceea are multe recenzii pe web, pentru cei interesaţi de mai multe informaţii. La capitolul video nu am găsit un clip mai nou decât unul din august 2010… lucrurile s-au mai schimbat între timp, dar principiile mari sunt aceleaşi. Desigur, nu uitaţi să aruncaţi o privire şi pe situl aplicaţiei, care e mai mult un log de actualizări.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 3,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

 1. seba18 spune:

  De luat in seama e si Go Launcher Ex, tot gratuit si mult mai complex dupa parerea mea decat Launcher Pro. Optional se poate instala si Go Unlocker, tot free, care are niste template-uri interesante pentru modulul de deblocare al telefonului. De asemenea, foarte complex si cat se poate de „customizabil”.

 2. Marian spune:

  Inca un + pt Go launcher EX.
  Am folosit o vreme si Launcher Pro, merge fain dar Go-ul are unele „chestii” care la celalalt le gaseai doar in versiunea platita (in cazul meu, widget pt contacte).
  Pe langa asta se mai adauga o serie de aplicatii de la aceeasi echipa de dezvoltatori care se imbina foarte bine cu launcher-ul (notifications, weather, locker, widget-uri, etc), teme care schimba radical aspectul, efecte bine facute, suport pt foldere de aplicatii, inclusiv in dock, si asha mai departe.
  Give it a try 😉 .
  & keep up the good work


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *