Anul 2011 pentru CNet.ro


După privirile înapoi pe 2008, pe 2009 şi pe 2010, acum e momentul analizei lui 2011. Aşa după cum era evident (pentru cei de-ai casei), pentru CNet.ro a fost un alt an în scădere. Motivele sunt aceleaşi: implicarea mea a crescut în alte planuri, iar colaboratorii aici nici nu s-au înmulţit, nici nu au scris prea intens. De la vremurile cu 4-5 articole pe zi am ajuns undeva la 2-3. În plus sunt dese situaţiile în care reuşesc doar de unu… două… trei ori pe săptămână să mă dedic acestui proiect, “recuperând” şi pentru zilele din urmă fără articole. Toate acestea sunt minusuri de care sunt conştient şi ştiu că nu sunt motive de mândrie.

imagine

Lucrurile nu sunt însă chiar dezastruoase 🙂 . La urma urmelor sunt  între două şi trei mii de vizitatori unici pe zi, care văd între trei şi şase mii de pagini. Barca merge înainte în aceste condiţii! Sperăm să găsim şi pe viitor programe, jocuri şi situri interesante, pe care să le semnalăm. De curând subiectul “mobile” (smartphone-uri) a sporit dramatic, după ce m-am dotat cu un telefon cu Android. Uneori pare că doar acest subiect m-ar interesa… dar nu e aşa. Programele pentru PC şi webaplicaţiile nu vor dispărea niciodată dintre subiecte. Şi astfel, în 2012 ar trebui să trecem de şapte mii de articole. Mamăăă… ce multe.

imagine

Obiective pe 2012? Să nu scădem sub 2-3 articole pe zi, decât în situaţii speciale.

PS: Îmi cer scuze pentru cele câteva oferte de colaborare primite în 2011, la care nu am răspuns venind în momente nepotrivite pentru mine (plecat din localitate sau aglomerat cu altele). Principial rămânem deschişi la ideea de colaborare (guest posts cu articole originale, nu duplicări; dar şi pentru colaborări permanente sau mai de lungă durată), chiar dacă în 2011 nu a adus prea mult sitului.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

4 comentarii

 1. geo spune:

  Radu Capan,
  Esti unic. Profesional, moral, …
  Apreciez colaboratorii. Dar ei sunt o completare.
  Nu vad cine ar putea insuma: consecventa, paleta larga de interes, spiritul didactic (generos), dar nu numai …
  Cand vei obosi, nimeni nu va mai face un astfel de …, blog e putin spus !

  Cine mai stie ceva asemanator, sa spuna aici!

  LA MULTI ANI!

 2. radu.capan spune:

  Am validat rosind comentariul. Multumesc de apreciere. Ma simt incurajat sa dau pe mai departe. Dupa puteri…

 3. Raimi spune:

  Felicitari pentru constanta si pentru articolele interesante de pe acest blog util. Am zis-o si anu’ trecut si poate si acum doi ani ca o sa-mi regasesc timpul si energia de a mai veni cu articole macar periodic. Spre rusinea mea nu am mai facut-o, decat foarte rar, asa ca anul acesta nu mai pot sa zic nimic, decat ca ma simt onorat sa pot participa cu cate un material la acest blog si ca o sa vreau sa continui acest lucru cumva-vedem. 🙂

 4. gabriel spune:

  Da… Chiar daca nu prea este un site vizitat eu il consider un site care trebuie sa-l ai neaparat la Subscription si nu ai de ce sa renunti la el. Iti urez mai mult succes si ca sa pari diferit de celelalte site-uri care iti ofera alternative la o multime de programe, ar trebui sa te concentrezi pe site-uri, anume sa adaugi link-uri cu site-uri interesante.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *