Appkik: app manager şi task killer


Appkik is probably the best App manager and Task killer out there – astfel se prezintă aplicaţia Appkik pentru Android, numai bună pentru cei care tot îşi instalează aplicaţii şi jocuri noi… evident trebuind să mai facă şi dezinstalări. “Filele” mari ale aplicaţiei sunt în partea de jos. Astfel, implicit aplicaţia se deschide în modul app manager, care permite să ajungem rapid la o anumită aplicaţie (sunt arătate în ordine alfabetică), pentru a o lansa; putem ajunge rapid şi la aplicaţiile instalate sau lansate recent; dacă dorim, putem să ne marcăm cu stea anumite aplicaţii (best).

imagine imagine imagine

Ultima secţiune, Deleted, memorează lista aplicaţiilor dezinstalate, ducându-ne rapid la Android Market pentru a reinstala una care ne interesează din nou. Interesant e că ţine un ochi pe SD şi ne arată şi ce aplicaţii sunt acolo, neinstalate, dar disponibile spre instalare. Să mergem acum mai departe: ţinta din partea de jos ne duce la funcţiunile de task killer. Vedem ce aplicaţii rulează, şi un click pe ţinta roşie din dreapta le închide cu un efect de… împuşcare. În fine, şi ultima “filă” a aplicaţiei, de setări, aduce lucruri interesante. De exemplu cică putem salva spaţiu mutând aplicaţiile din telefon pe SD: încă o dată (pentru că am încercat şi cu alte aplicaţii) aflu că 0 aplicaţii pot fi mutate pe SD. Mai de succes e Backup and restore, care îmi permite să “trimit” pe SD ce aplicaţii doresc, urmând să le recuperez (restore) de acolo atunci când ştiu că chiar am nevoie de ele.

imagine imagine imagine

În timp ce Android vine nativ cu un sistem destul de bun pentru administrarea şi închiderea aplicaţiilor, programe precum Appkik aduc o structurare îmbunătăţită şi vor face unora viaţa mai uşoară. Atunci când smartphone-ul e conectat la internet, Appkik va afişa reclame: puteţi scăpa de ele doar – evident – contra cost.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Vlad Vahnovanu spune:

    Versiune pentru Windows nu are!?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *