Island Tribe 3: tribul din insulă împotriva vrăjitorului


Nu ştiu cine au fost primii: băştinaşii din tribul de pe insulă sau romanii, dar ambele jocuri de management al timpului, Island Tribe şi Roads of Rome, sunt reuşite şi captivante, aşa că nu contează… Island Tribe 3 reia în introducere poveştile primelor două părţi, pentru a ne conduce apoi în aventura prin care şeful de trib îşi va salva iubita din mâinile vrăjitorului care a răpit-o. Pentru cei care cunosc seria Roads of Rome (am scris despre 2 şi despre 3), jocurile seamănă mult ca idee de joc…

imagine imagine

…la fiecare nivel avem câteva sarcini de îndeplinit, cum ar fi repararea de totemuri, construirea de maşinării, salvarea unor băştinaşi, şi pentru aceasta trebuie să colectăm resurse, să reparăm drumuri, să alungăm animale sălbatice… Avem de construit, de reparat sau de îmbunătăţit diferite ateliere sau ferme, care ne furnizează lemn şi piatră pentru repararea drumurilor sau a totemurilor, lapte, bumbac, peşte pentru diverse alte sarcini ce ne ajută să înaintăm. După amintirile mele despre Roads of Rome, aş spune că în Island Tribe este mai multă varietate între nivele. La început, scena de desfăşurare a fiecărui nivel este în ceaţă, şi se dezvăluie pe măsură ce înaintăm pe diferitele drumuri în căutarea de resurse. Mai mult, atunci când jocul se desfăşoară în peşteră, doar o parte a ei este luminată, şi trebuie să menţinem lumina aprinzând periodic focuri – ceea ce ne cam consumă lemne!

imagine imagine

Este important să analizăm cu ce resurse pornim şi ce resurse ne sunt mai importante pentru înaintarea în joc, care ateliere să le îmbunătăţim mai întâi pentru a ne da mai multe resurse, pentru a nu pierde prea mult timp aşteptând fabricarea lor, mai ales dacă jucăm contra-cronometru… La fiecare dintre nivele trebuie să găsim şi o piatră preţioasă alcătuită din 3 bucăţi, un artefact, şi de asemenea diamante. Găsirea lor nu influenţează parcursul jocului, dar aduce puncte în plus. Jocul are moduri cu diferite grade de dificultate: Timeless, Easy, Normal, şi Hard, şi cei dornici de provocare pot să le încerce pe cele mai dificile. Dacă vă interesează însă doar plăcerea jocului, delectaţi-vă în modul Timeless cu această antrenantă aventură. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *