Tăiaţi sfoara… ca să eliberaţi bomboana


(Nota adminului: Acest material a fost scris la 1 decembrie 2011. Cumva am reuşit să uit să îl public atunci, după ce tocmai descrisesem cum l-am cumpărat. Îmi cer scuze, Oana!) Sună soneria! La intrare nu este nimeni… dar aveţi o cutie, pe care scrie "Hrăniţi cu bomboane"! Înăuntru veţi descoperi un animăluţ ce seamănă, să spunem, cu o broscuţă, şi care într-adevăr este topit după bomboane. Numai că ele sunt atârnate de una sau mai multe sfori, pe care trebuie să le tăiaţi pentru ca să ajungă în gura lui Om Nom, în jocul Cut the Rope disponibil un preţ mic şi pentru Android şi pentru iPhone.

imagine imagine imagine

Ceea ce la început va fi foarte simplu: trageţi cu degetul peste sfoară, şi atunci bomboana va cădea. Dar evident lucrurile nu rămân simple: apar păianjeni care dacă ajung la bomboană o mănâncă; bule în care dacă ajunge, bomboana se va înălţa, nu va atârna; perne cu aer cu care putem da un impuls bomboanei în direcţia dorită; ţepi care sparg bomboana; şocuri electrice care o pot "curenta"… Eu trebuie să recunosc că nu sunt prea mare fan al jocurilor de fizică… adică al acelora care devin atât de complicate încât mă frustrează! Şi vă avertizez că în tip ce grafica este foarte simpatică, şi jocul ar putea să vă facă să nu mai lăsaţi telefonul din mână, aveţi nevoie şi de muuultă perseverenţă.

La unele niveluri soluţia poate fi evidentă de la început, la altele va fi nevoie de câteva încercări până să vă daţi seama ce anume aveţi de făcut, şi apoi alte câteva încercări până să reuşiţi să conduceţi bomboana pe unde doriţi. Trebuie să vedeţi ce se întâmplă dacă tăiaţi sfoara cutare sau cutare, cât de repede trebuie să apăsaţi pernele cu aer sau să spargeţi baloanele, cât de jos trebuie să coborâţi dispozitivul de care este prinsă sfoara, pentru ca bomboana să nu ajungă în ţepi… Şi, ca şi când nu era destulă provocare, la fiecare nivel aveţi de adunat şi maxim trei stele, importante pentru a debloca noi "cutii" cu nivele. Succes! Şi nu plecaţi de acasă fără încărcătorul la telefon!

(Nota adminului: Mi-am amintit de acest joc pentru că există şi o versiune HTML5, gratuită, despre care voi scrie imediat.)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *