7Tutoriale.ro la început de drum


Îmi face plăcere să anunţ că 7Tutorials.com are acum, chiar de azi, un frate românesc în 7Tutoriale.ro, cu Ciprina Rusen la bordul ambelor iniţiative online. De fapt marea majoritate a conţinutului publicat va fi preluat de pe 7Tutorials.com şi adaptat în limba română, pentru utilizatorii români ai sistemului de operare Windows. În prezentare citim că situl “se adresează utilizatorilor români de Windows (7 şi 8 – n.n.) ce doresc să înveţe cum să utilizeze acest sistem de operare şi diversele lui aspecte. Vom publica conţinut destinat atât începătorilor cât şi utilizatorilor mai avansaţi, care doresc să îşi aprofundeze cunoştinţele de operare.”

imagine

Despre conţinut, 7Tutoriale promite articole de calitate, sau premium cum le spun ei, adică:

 • ghiduri pas cu pas complete, ce nu ratează nici un element important, explicate într-un mod uşor de înţeles chiar şi pentru utilizatorii mai puţini tehnici;
 • conţinut original, dezvoltat de oameni cu experienţă tehnică, ce cunosc foarte bine sistemele de operare Windows;
 • conţinut ce oferă sfaturi testate şi demonstrate, ce nu induc în eroare utilizatorii şi nu le strică în vreun fel experienţa de operare a calculatorului;
 • conţinut ce oferă valoare cititorilor, fără a implica însă costuri financiare pentru ei.

Aşa, de pornire, situl Şapte Tutoriale oferă primilor cititori (adică celor ce se abonează la noutăţile lor prin email sau RSS), prin tragere la sorţi, trei licenţe de BitDefender Internet Security 2012, valabile 1 an de zile. Detalii în Lansăm 7 Tutoriale împreună cu BitDefender! Le dorim succes, la cât mai multe articole bune şi o comunitate activă.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

5 comentarii

 1. Sorin spune:

  Sa fie intr-un ceas bun!!

 2. 7 Tutoriale spune:

  Multumim, Radu pentru articol. Sper sa fie o aventura frumoasa.

 3. Xantes spune:

  N-am inteles de ce „7Tutorials.com” are ca hyperlink tot homepage-ul lui „7Tutoriale.ro”?! Pentru comparatie, pentru cineva care nu stie care diferenta si care ar dori sa poata vizualiza homepage-ul si unuia si altuia, ar fi trebuit nu numai doar denumirea „7Tutorials.com”, dar si link-ul corect, reprezentativ, acestuia din urma?! Don’t you think?!

 4. radu.capan spune:

  Am făcut corectura necesară.

 5. Xantes spune:

  Multumesc pentru corectia facuta.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *