Gemaica: ceva nou


Gemaica nu excelează la grafică. Nu ştiu pe câţi va fascina. Punctajul primit în diverse recenzii pe web e slab. Şi totuşi… vine cu ceva nou. E un fel de match three, gen super-fumat de jocuri, dar pus pe un fel de masă de biliard. Trebuie să tragi cu mouse-ul de o bilă pentru a o duce spre altele. Două bile unite vor exploda dispărând. Dacă reuşiţi să uniţi 3, 4, 5 sau mai multe bile, va apărea o bombă cu un număr pe ea (din câte bile a fost formată), iar explozia ei va trage înapoi ceasul care după câteva nivele va deveni stresant.

imagine imagine

Avem deci două fronturi: să strângem bile – cât ţine indicatorul liniar – dar şi să ne ferim de expirarea timpului. Şi ceea ce începe drăguţ, parcă de copii mici, evoluează rapid într-o cursă ce nu prea te lasă să respiri. Plus că apar tot felul de elemente noi, de la boss-ul ce trebuie eliminat la ceaţă, întuneric, cârtiţe şi multe altele. E nevoie de nervi de oţel şi de concentrare mare pe mouse pentru a forma rapid grupele şi a lupta cu ceasul nemilos. După ce prinzi ideea jocul devine mai acceptabil 🙂 dar după mine tot dificil.

imagine imagine

Iată şi un clip de prezentare a jocului. Nu uitaţi că la BigFishGames puteţi juca o oră gratuit, după care, dacă vă place, îl puteţi cumpăra (3usd  dacă e primul joc ce îl cumpăraţi; 10usd altfel).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *