1DL.us: mai multe servicii într-un singur sit


“Sunt sigur că ai folosit situri ce găzduiesc pentru tine imagini, care îţi dau informaţii despre calculatorul tău, îţi scurtează linkuri, te scapă de spam şi altele. Imaginează-ţi toate aceste instrumente într-o singură locaţie! Noi reunim toate aceste instrumente web şi le combinăm într-o interfaţă  ce se încarcă rapid. Şi ne extindem mereu facilităţile, cele existente făcându-le mai bune.” Cam aşa se prezintă situl 1DL.us şi face într-adevăr ce spune… că e loc de mai bine nu se poate nega.

imagine

De cum aţi încărcat situl, în colţul stânga-sus aflaţi adresa dvs IP. Un click pe PC Info – vedeţi şi captura de mai sus – ne dă informaţii despre propriul calculator. Evident, unii şi le ştiu cu ochii închişi, dar alţii mai rapid află aşa de exemplu rezoluţia ecranului decât prin alte metode. Dacă vreţi un chat rapid şi temporar, 1DL.us vă ajută. Dacă vreţi să salvaţi anumite texte (cod sau nu) apelaţi la Pastebin. Ei, şi aşa mai departe găsim instrumente pentru generarea şi verificarea parolelor, pentru depozitarea de imagini, pentru adrese de email temporare… Oferta e drăguţă dar dacă ar fi dublă cred că l-aş trece la siturile musai de reţinut. Şi aşa, e o prezenţă notabilă. Dacă citiţi acest articol la câteva luni de la data publicării cine ştie… poate a devenit un instrument mult mai util.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. clio spune:

    Iti urmaresc site-ul de multa vreme. O rugaminte: tot am cautat pe net site-uri care sa ofere servicii asemanatoare insa nu am gasit, sau nu am stiut ce cuvinte cheie sa folosesc. M-ar fi interesat mai mult unul care sa imi sincronizeze bookmarks-ul cu alte computere. Daca ai sugestii ti-as fi recunoscator. Multumesc.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *