Cranky’s Story: joc în joc


Dacă l-aţi îndrăgit pe Swampy, aligatorul care locuieşte în sistemul de canalizare şi care vrea mereu să facă baie, în jocul Where’s My Water?, probabil nu v-a fost foarte simpatic adversarul lui, Cranky, care strica ţevile ca să nu ajungă apa la el. Dar dacă v-a plăcut stilul de joc, atunci veţi dori să jucaţi o nouă variantă a lui, deşi de data aceasta trebuie să îl ajutaţi pe Cranky, nu pe Swampy, nu să facă baie, ci să… scape de mucegaiul care îi acoperă mâncarea (în cazul lui poluarea ajută, curăţându-i hrana). Totul este oarecum pe dos acum…

imagine imagine imagine

… dacă înainte trebuia să avem grijă să nu contaminăm apa curată pentru baie, acum trebuie să obţinem cât mai mult lichid mov care distruge mucegaiul. Şi dacă înainte trebuia să ferim răţuştele de acest lichid toxic, acum trebuie să le ferim de apă. În rest ideea jocului este asemănătoare: trebuie să săpăm canale prin pământ, trăgând cu degetul pe ecran, pentru a conduce lichidul la ţeava prin care ajunge la Cranky. Important: este vorba de un joc în joc. Dacă doriţi să jucaţi Cranky’s Story trebuie să aveţi cumpărat şi instalat Where’s My Water? Din acest joc veţi fi notificat de existenţa jocului Cranky Story. Ambele jocuri costă 0.99usd, deci în total fac 2usd. Cum primul Radu l-a luat când se dădea cu 10 cenţi, acum a trebuit să mai scoatem doar 3 lei şi ceva pentru versiunea “pe dos”. Bani pe care jocul, după mine, îi merită cu vârf şi îndesat.

PS: Periodic vor mai fi publicate pachete cu niveluri şi pentru Swampy şi pentru Cranky, ce vin gratuit pentru cei ce au cumpărat deja jocurile.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *