Icoane colorate la foldere


Acum aproape cinci ani am scris despre iColorFolder şi despre Folderico în Icoane cu mai multă personalitate. Am verificat şi cel puţin Folderico mai există, actualizat, tot gratuit. Dar astăzi vă recomand altceva. Îi spune Folder Colorizer şi îl veţi găsi în pagina Softorino.com. Programul e mic, se instalează rapid, dar pentru activare cere o adresă de email (puteţi folosi una temporară sau disposable). Observaţi că în meniul contextul din MS Explorer apare o nouă opţiune numită simplu şi clar Colorize!

imagine

Puteţi astfel schimba culorile folderelor: cel puţin la acelea 2-3 care dintr-o listă mai lungă doriţi vizual să vă sară în ochi mai rapid, mai uşor. Dacă doriţi, puteţi să vă configuraţi propriile culori, aşa după cum puteţi observa în captura de mai jos. Puteţi da şi nume culorilor şi le veţi regăsi în meniul contextual. Există cale de întoarcere, în caz că vă întrebaţi: Restore original color. Ca un minus: nu merge pe mai multe foldere deodată, deci doar unul câte unul poate fi colorat sau refăcut la culoarea iniţială.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. Razvan spune:

    Exista vreun program care sa imi coloreze folderele in functie de ce se afla inauntrul lor? Adica daca am muzica (mp3) sa faca folderele rosii de exemplu, daca am filme (avi, mp4 etc) sa faca folderele verzi si tot asa…

  2. radu.capan spune:

    Interesantă idee, dar personal nu am auzit de un program care să facă aşa ceva.

  3. IOSIF spune:

    Salutari cu respect, d-le Radu Capan. N-am intrat de ceva vreme pe acest sit (desi inainte intram zilnic), si am ramas placut surprins de noua haina pe care i-ati dat-o. Imi voi relua vechiul obicei sa-l vizitez zilnic. Sunt cam incepator (de trei ani) si chiar la inceput cand eram si mai incepator, acest sit mi-a fost de un real folos in „instruirea” mea. Multumiri si… felicitari!!!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *