Cut and Slice pentru Android


Iată un joc potrivit pentru pasionaţii de geometrie – plană. În Cut and Slice, aveţi la dispoziţie un "cutter" virtual – adică propriile degete, cu care trebuie să tăiaţi formele date într-un anumit număr de piese cât mai apropiate ca suprafaţă, cu un număr dat de tăieturi. Tăietura o puteţi face cu un singur deget: porniţi dintr-un punct şi trasaţi o linie pe ecran. Înainte de a ridica degetul de pe ecran, mai puteţi regla direcţia liniei; după ce aţi ridicat degetul, vine cutter-ul şi taie pe unde i-aţi trasat linia. Dacă folosiţi două degete, puteţi regla ambele capete ale liniei, ceea ce este extrem de util, pentru că nu întotdeauna nimeriţi exact unde aţi dori punctul de pornire.

imagine imagine imagine

Pentru a declara că aţi reuşit la un nivel, jocul acceptă o anumită marjă de eroare între procentele din întreg pe care le reprezintă fiecare bucată tăiată. Dar nivelul este declarat eşuat dacă diferenţele dintre bucăţi sunt prea mari, dacă aţi obţinut numărul cerut de bucăţi dar aţi tras mai multe sau mai puţine linii decât vi s-a cerut, sau dacă aţi tras numărul cerut de linii dar nu aţi obţinut exact câte bucăţi vi se cer. Dacă unele nivele sunt foarte simple – să obţineţi opt bucăţi egale tăind un pătrat cu patru linii – sunt şi altele provocatoare – să tăiaţi un cerc în şapte bucăţi egale din şase tăieturi (aici toate liniile trebuie să pornească din acelaşi punct de pe circumferinţa cercului, şi să formeze astfel şapte "felii" – mai greu este să "calculaţi" aria lor astfel încât să fie cât mai egale). O linie odată trasă o puteţi şterge cu Undo; puteţi beneficia şi de Hint-uri, care vă consumă câte un "beculeţ". Aceste "beculeţe" le primiţi pentru nivele la care jocul consideră că meritaţi cinci stele, atât de bine aţi tăiat bucăţile!

Versiunile următoare se pare că vor include profile (deci vor putea juca mai mulţi în familie acelaşi joc, pe acelaşi smartphone), dar şi niveluri furnizate de publicul acestui joc. Interesant… Şi o ultimă remarcă: înainte de acesta am testat Slice It! – te îngroapă în reclame! În schimb Cut and Slice, mai ales jucat fără conexiune la internet, e mai mult decât acceptabil.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *