Ofertă de Valentine’s Day de la Wondershare


Anual, de Crăciun, de Anul Nou, de Halloween, de Valentine’s Day – şi alte zile – pe internet apar promoţii peste promoţii. Compania Wondershare, care produce o paletă atât de largă de aplicaţii, se aliniază acestor perioade, inclusiv acum: până pe 23 februarie pune la bătaie o serie din programele proprii la preţuri reduse. Sunt pentru Windows dar şi pentru Mac. Pe CNet.ro am scris de multe ori despre programele produse de această companie la origine din China. Amintesc de exemplu favoritul meu, Quiz Creator.

imagine

Am publicat mai multe articole despre QuizCreator, dar acum acesta nu intră în ofertă. Poate cel mai important program din ofertă este DVD Slideshow Builder Deluxe, care în banii noştri ar face acum, la ofertă, cam 140 de lei. Vă amintesc că aici şi aici am scris despre DVD Slideshow Builder Free (între timp dispărut). Dacă v-au plăcut cele descrise acolo, închipuiţi-vă ce poate face versiunea comercială! Vă indic mai jos programele din oferta pentru Windows (cred că mai puţini utilizatori de Mac decât de Windows citesc situl nostru), cu link spre cumpărarea cu reducere.

Nu uitaţi: promoţia durează până pe 23 februarie, deci mai e ceva timp, chiar dacă nu foarte mult. Aveţi timp să descărcaţi şi să folosiţi trial-urile pentru câteva zile. Care vă conving şi vă sunt necesare, le puteţi apoi cumpăra cu reduceri de până la 50% (în promoţie scrie până la 60%, dar sau nu am fost eu atent, sau nu există reduceri chiar aşa mari).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *