ListsNotes: pentru web şi pentru Android


De mult timp tot caut aplicaţia ideală pentru notiţe şi liste pe smartphone. Am găsit câteva, le-am instalat, păstrat o perioadă, apoi dezinstalat. De ce? Pentru că la tastatura obişnuită bat (scriu) super-rapid, dar pe mobil mă plictisesc până îmi notez ceva, fie şi o listă de cumpărături. În cele din urmă m-am îndrăgostit de o aplicaţie: ListsNotes. E absolut gratuită, aşa că dacă aveţi Android o puteţi testa uşor. Unde mai pui că nici nu e mare, doar vreo 200kb. Dar de ce aceasta m-a câştigat?

imagine imagine imagine

Pentru că e de fapt versiunea online la ceea ce găsim pe web la ListsNotes.com. Ambele le-am sincronizat via Facebook şi de acum lucrurile merg exact cum îmi doresc: stând la laptop pot să îmi scriu rapid tot ce vreau: liste de cumpărături, planuri de discuţii, liste de făcut, notiţe diferite, şi le voi regăsi prin sincronizare automată pe aplicaţia din mobil. Şi uite aşa, am experimentat prima şedinţă în care am avut punctele de discuţie scrise în mobil… primele cumpărături la care am bifat cele luate folosind aplicaţia din mobil… Cool!

ListsNotes e destul de flexibilă, dar totuşi o aplicaţie simplistă. Cei ce caută facilităţi foarte specializate vor fi dezamăgiţi. Mie îmi place că permite mai multe tipuri de notări: liste de cumpărături, sarcini de făcut, note, dar şi să scrii recenzii la filme, muzică şi altele. Sincer nu văd de ce aş face aşa ceva (mă refer la partea de recenzii), dar combinaţia shopping+lists+notes e pentru mine suficientă şi câştigătoare.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. Lucian spune:

  Ce stupizi. Nu poti sincroniza datele decat daca ai un cont fb! Sa fie sanatosi, dezinstalat definitiv.

 2. M spune:

  Subscriu la figura cu cont facebook.
  Alternativa: Evernote

 3. jürgen.toth spune:

  Pentru simple notiţe To-Do pot recomanda aplicaţia koalcat’s Clear: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xuchdeid.clear


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *