Box of Bundles: resurse gratuite şi pentru proiecte comerciale


Conceptul de enşpe chestii puse la bocceluţă – sau mai pe româneşte 😉 bundle, nu cred că vă este străin. Şi pe CNet.ro aţi putut citi despre diverse astfel de oferte la pachet. De regulă sunt cu preţuri foarte mici, evident mult mai mici decât dacă ai cumpăra separat fiecare “produs”. BoxOfBundles.com merge pe o altă idee: să reunească diverse resurse, oferindu-le gratis, promiţând doar faimă celor ce contribuie la proiect. Înţeleg că pachetul se va schimba lunar, dar aceasta rămâne de văzut după succesul proiectului.

imagine

După cum vedeţi mai jos, primul pachet are o dimensiune ne-neglijabilă (de fapt vreo 200MB ca arhivă, dar aproape 500MB despachetată. În arhivă probabil ochii designerilor vor fugi rapid la PSD-uri, unde găseşti cam de toate: de la butoane la meniuri, la tot felul de elemente de design (taburi, scroll-uri, meniuri). Sunt şi ceva iconiţe, dar nu speraţi dinspre ele prea mult. Înainte să descărcaţi arhiva, derulaţi şi tot derulaţi şi tot derulaţi pagina principală a sitului pentru a studia oferta (poate trageţi concluzia că nu vă interesează). Mai subliniez un lucru la final: licenţa, după cum spuneam şi în titlu, nu e doar pentru proiecte gratuite, ci şi comerciale.

imagine

PS: Pentru descărcare cere o adresă de email, dar puteţi scrie şi ceva fictiv, pentru că nu se cere validare (cel puţin când am testat eu).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Gramaticaaa spune:

    V-a fost foame. Aţi mâncat din titlu.

  2. radu.capan spune:

    Multumesc. Am corectat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *