SkyDrive ar putea fi şi mai atractiv


Despre SkyDrive am scris prima oară în 2008, aici, când sărea de la 1GB oferit gratuit la 5GB. La sfârşitul acelui an, vezi aici, spaţiul sărea la 25GB. Nu aş fi crezut că la 25GB oferiţi gratuit de Microsoft, până şi în 2012 Google va sta tot la 1GB gratuit. Şi totuşi aceasta este situaţia şi azi!!! Între timp SkyDrive şi-a mai îmbunătăţit interfaţa, dar tot fără sincronizare (excepţie “feliuţa” Live Mesh) şi, pentru unii grav, fără posibilitate de a extinde spaţiu. Ei bine, astăzi mai multe bloguri au scris despre o “scăpare” pe care au văzut-o brazilienii. Se anunţă şi o aplicaţie pentru Win şi Mac, dar şi pachete suplimentare pentru spaţiu.

imagine

Tabelul poate înşela, dar să fim atenţi că R$ nu este tot una cu $. Astfel, de fapt pentru 11usd vom putea – cândva – avea un total de 25+20GB=45GB, pentru 27usd avem 75GB (la Google pentru 20usd ai 80GB), iar pentru 54usd ajungem 125GB. Mai interesant este însă programul: aduce mult, foarte mult cu Dropbox, nu ca interfaţă, pe care nu o cunoaştem, cât ca “efecte”. Veţi vedea în clipul următor. Cum SkyDrive va fi bine (!) integrat cu Windows 8, sunt curios şi dacă Google îşi lansează Google Drive-ul mult-aşteptat, câţi îl vor folosi… Ei, dar suntem pe terenul speculaţiilor. Să vedem pe bune cele descrise de Microsoft… şi poate să vedem şi răspunsul Google. Sau tot nu va veni?


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Sorin spune:

    Am cont gratuit pe SkyDrive si cei 25 GB „suna” foarte bine. Accesez contul relativ rar, si sint multumit de vitezele upload/download, varianta gratuita limitind totusi dimensiunea unui fisier la maxim 100 MB. Avind nevoie mai mult de functia de stocare, am arhivat multi-volum fisierele mai mari de 100 MB si am rezolvat problema ! Un alt avantaj pentru SkyDrive este posibilitatea accesarii fisierelor pe telefoanele mobile cu Windows Phone.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *