Box.com: 50GB dacă ai un Android (prin preajmă)


Despre Box.net devenit Box.com am scris de mai multe ori. Prima dată în 2007 – Box.net: o cutie minunată. Şi uite aşa constat că e un serviciu pe care îl folosesc de 5 ani!!! Nu chiar zilnic, dar oricum des. Şi nu am un singur cont ci mai multe, după siturile pe care le folosesc (o cutiuţă pentru CNet.ro, alta pentru Catholica.ro, alta pentru BRU.ro, alta pentru Cateheza.ro ş.a.m.d.). Doar că în mod logic cutiuţa are doar 5GB spaţiu. În ultimele luni am tot asistat la oferte: de exemplu cei cu iPhone au primit 50GB… acum a venit rândul Android-ului.

imagine

Da, da, aţi citit bine: cu un smartphone cu Android, un cont vechi sau nou, nu contează, sare de la 5GB la 50GB pe viaţă. Oferta durează până pe 23 martie, dar creşterea de spaţiu e pentru totdeauna. Mi-am instalat desigur aplicaţia. Am avut emoţii: pe care dintre conturile ce le folosesc să îl salt la 50GB? Am luat unul şi… bum! A sărit la 50GB. M-am delogat şi relogat cu alt cont… şi bum! Şi acela a sărit la 50GB. După ceva zdroabă, toate cutiuţele pe care le am le-am sărit la 50GB. Deci aţi citit bine titlul: nu trebuie să ai tu un Android, ci cineva în preajmă. Dacă vă faceţi acum un cont, puneţi o parolă simplă (parola123) şi cereţi unui prieten să se logheze şi s-a rezolvat cu spaţiul (apoi schimbaţi parola)! Dacă aveţi deja contul şi aveţi fişiere, e mai delicat, dar sigur găsiţi un prieten de încredere. Repet: de pe un telefon cu Android se poate face logarea pentru mai multe conturi, şi prima logare la fiecare cont va face trecerea de la 5GB la 50GB.

imagine imagine imagine

Despre aplicaţia pentru Android… doar de bine. Pentru unii va fi doar poarta să pună mâna pe 50GB, dar sunt şi unii care vor păstra aplicaţia. Îţi permite cu eleganţă să ai acces la anumite fişiere de oriunde sau să îţi salvezi de pe telefon în cutiuţă. Of, să nu uit: limita per fişier saltă cu aceeaşi ocazie la 100MB, ceea ce e din nou minunat! Desigur, nu apar alte facilităţi din pachetul contra-cost, precum opţiunile avansate de colaborare. Dar şi aşa, afacerea nu e de ratat. Soluţia Box.com nu e de ieri de azi pe net… Iar 50GB e incredibil de mult… Doar un Android să aveţi, personal sau un apropiat.

imagine imagine imagine

PS: Rog să apelaţi la prieteni pentru cine nu are Android şi vrea să îşi “salte” cutiuţa la 50GB şi să nu cereţi mai jos în comentarii.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *