Mentimeter: sondaje create rapid


Anumite situri folosesc – iar eu zic că pe bună dreptate – soluţii de identificare cu Google, Twitter, Facebook sau altele. Ei bine, Mentimeter nu vrea să condiţioneze cu nimic, aşa că poţi folosi imediat situl. Porneşti de la o întrebare la care apoi îi indici variantele de răspuns. În fine, sunt două teme: una pe fond închis, alta pe fond deschis. Atât. Sondajul tău e gata în câteva secunde! Click pe To presentation şi vei vedea situaţia sondajului… într-o primă etapă totul pe zero.

imagine

Dar ai acolo un link pe care să îl distribui. De test vedeţi http://vote.mentimeter.com/42379. Dacă vreţi, puteţi lăsa şi pe alţii să vadă rezultatele. De test vedeţi http://mentimeter.com/public/649c7ce98dca. Întrebarea cu opţiunile de răspuns poate fi şi inserată în propriul sit, după cum vedeţi mai jos. Nu, pardon, corectez. Doar rezultatul poate fi embed-uit – pentru întrebare trebuie să trimiţi la pagina întrebării. În rest nu mai e de spus mare lucru pentru că nu există facilităţi care să complice. Scurt şi la obiect!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Shumi spune:

    Interesant situl. Vad ca de creatori este sugerat a fi folosit undeva unde ai o audienta live si vrei ca ei sa voteze ceva anume prin folosirea telefonului.

    O sa fiu un pic offtopic: cu ocazia acestui topic pe care nu-l citesc din reader am observat ca link-urile externe din articole se deschid in aceeasi pagina, ceea ce e enervant si nu face deloc bine site-ului, trimitand cititorul la plimbare asa brusc 🙂 Avand in vedere experienta ta, ma asteptam sa fi implementat un plugin/modificare a temei astfel incat link-urile externe sa duca intr-o pagina externa.

    Sper ca am fost de ajutor! Un cititor fidel.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *