Simple Window Saver pentru Chrome


La jumătatea acestei luni mărturiseam că eu în Chrome am prea multe taburi… Un cititor recomandă extensia Session Manager, pe care ştiu sigur că am testat-o acum mult timp şi nu prea mi-a plăcut. Se poate ca lucrurile să se fi schimbat între timp, aşa că o voi reconsidera. Dar mi-a căzut sub ochi o altă extensie ce o folosesc cu maaare încântare de câteva zile. Îi spune Simple Window Saver şi e într-adevăr simplă, dar eficientă. Premisa este separarea “tematică” a taburilor/filelor pe ferestre.

imagine

De exemplu eu am într-o fereastră Chrome taburile cu GMail (2), Google Reader şi câteva situri ce îmi sunt mereu necesare. Când încep să lucrez, o fac într-o fereastră nouă şi ajung rapid de la 1-2 la 9-10 taburi. Ei bine, extensia Simple Window Saver îmi permite să “botez” fiecare fereastră cu un nume, după care se va face salvare automată a situaţiei taburilor din fiecare fereastră. Pot închide liniştit o fereastră ce a primit nume, pentru că o pot redeschide ulterior şi voi găsi tot ce aveam deschis înainte. Punct. Nu face nimic în plus, dar ce face mie îmi este foarte-foarte util. Desigur, poţi avea oricâte ferestre.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. VBogdan spune:

    Intr-adevar, foarte utila extensia. Mai ales atunci cand numarul taburilor trece de 30.
    Si spre deosebire de Session Buddy pe care o foloseam pana acum, aceasta salveaza automat toate taburile dintr-o fereastra, inclusiv cele care nu erau deschise in momentul salvarii initiale.

    Multumim! 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *