4Sync porneşte direct de la 15GB!


Aţi auzit de 4Sync? Am verificat să văd dacă nu cumva am mai scris despre acest serviciu şi m-am ramolit. Şi totuşi, se pare că nu am scris. Dar deja toate încep să semene între ele… şi mai toate cu Dropbox. Care Dropbox se încăpăţânează să stea la 2GB (ce să mai zicem de Google cu 1GB). Aşa că 4Sync atrage din prima cu o ofertă de 10GB… dar care e de fapt de 15GB, depinde unde citeşti pe sit. Mi-am zis: “ah, o fi un serviciu care azi e, mâine nu”. Ei bine, s-ar putea totuşi să fie un serviciu care să rămână, dacă popularitatea nu îl ucide.

imagine

Citez un titlu din blogul lor, de la sfârşitul lunii ianuarie: 4Sync became the most downloaded cloud storage and overtook Dropbox. Da, ca descărcări via CNET.com, 4Sync pare a fi pe primul loc. Am verificat şi eu, la data scrierii acestui text situaţia fiind în favoarea la 4Sync. Relevanţa, vor spune unii, nu e teribil de mare, dat fiind că probabil grosul lumii descarcă Dropbox de pe situl Dropbox. Desigur. Şi totuşi, cred că e un semn bun. Dar personal nu am testat 4Sync (am peste 20GB la Dropbox, aşa că nu văd de ce aş testa 4Sync la 15GB). Dacă îl testaţi sunt curios 1) dacă oferă salvarea de versiuni, ca Dropbox; şi 2) dacă limitează la un folder în care să fie tot conţinutul de sincronizat. Ce ziceţi: încercaţi şi îmi spuneţi să scriu în articol?

imagine

Clipul de prezentare e foarte slab şi ne-informativ. Dar aş mai spune că planul premium include 100GB, ceea ce e generos. Desigur, vine 6.50usd pe lună dacă plăteşti pe un an, sau 9.95usd pe lună dacă plăteşti lunar.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Marian Pavelescu spune:

    Bună ziua,
    Am instalat 4Sync, am primit cei 15 GB, folderul unde l-am instalat se gestionează în Explorer ca și celelalte, cu adăugări de foldere și fișiere numai acolo, uploadează destul de repede dar… zeci de documente obișnuite (PDF și Word) precum și imagini JPG sunt oprite cu afișajul „Unable to sync: ‘…’: Cannot execute uploadFinishFile”…
    Destul de penibilă această filtrare, niciodată apărută în cazuri similare la Dropbox sau SugarSync. În consecință… nesigur!

  2. radu.capan spune:

    Mulţumim pentru feedback. Între timp m-am luminat că e legat de 4shared (despre care am mai scris înainte, dar nu am făcut legătura pe moment).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *