Aplicaţii pentru Android la 50% din preţ


La scurt timp după ce mi-am luat smartphone-ul cu Android, Google a ajuns la un prag (nu-l mai reţin) de descărcări, aşa că a oferit timp de 10 zile în fiecare zi alte 10 aplicaţii la 10 cenţi. Mamă ce de jocuri şi programe mi-am cumpărat în acele zile. Şi mai apoi, dacă erau între 1 şi 5 lei, mi-am mai luat. Ei bine, zilele trecute Android Market a devenit Google Play şi normal că au apărut promoţii. Nu aşa spectaculoase, dar oricum: la 1,61 de lei ofertele nu sunt de lepădat. Mergeţi aici!

imagine

Eu deja le aveam pe unele cumpărate de la promoţia aceea cu 10 cenţi: Cut the Rope, SoundHound, Camera Zoom FX… Dar am profitat acum să îmi cumpăr altele. Cred că a fost şi în oferta anterioară dar nu am profitat atunci: Flick Golf Extreme e colosal! De la grafică la joc în sine. Îmi place mult! Poate vreţi să cumpăraţi Quell Reflect, despre care am scris recent aici. Copiii mei s-au distrat azi cu Froad. Şi mai sunt programe interesante, dar depinde desigur şi de ce suportă modelul Dvs de smartphone. Încă nu m-am hotărât, dar poate mi-aş lua şi mSecure – Password Manager. Ah, mi-am luat Business Calendar, dar nu prea m-a uimit. Cu 1,6 lei nu am pierdut prea mult… Din păcate oferta nu se schimbă zi de zi şi promoţia se va încheia în curând. Deci… acţionaţi!

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

5 comentarii

 1. dangl spune:

  Din pacate nici aplicatia Zoom FX nu face nimic. Nici urma de zoom pe Samsung Galaxy Fit. Le-am si scris de altfel. Daca toate fac doar reclama mincinoasa atunci pretul de 1,6 lei chiar e extravagant de mare.

 2. Lucian spune:

  @dangl Am cumparat si eu aplicatia Zoom FX pentru Galaxy Gio si nu am probleme nici cu zoom-ul si nici cu efectele foto, sunt chiar multumit de aplicatie. 🙂

 3. radu.capan spune:

  Si la mine merge.

 4. dangl spune:

  Aveti tot Android 2.2 Froyo?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *