De relaxare: Shoot the Aliens


Shoot the Aliens este un joc simpluţ. În total sunt 30 de niveluri şi admit că nu am mers până la capăt. Poate că de la un moment dat devine mult mai greu, dar dacă situaţia decurge ca în primele 10 niveluri atunci merge (şi) pentru cei mai mici. Există desigur o problemă cu subiectul filmului: uciderea de extratereştrii. Din fericire nu sunt ucideri sângeroase, ba sunt cumva comice – par nişte păpuşi ce ajung în tot felul de poziţii ciudate după ce le… “termini”.

imagine imagine

Tot probabil pentru a mai îndulci violenţa din joc, gloanţele sunt… elastice. Ele ricoşează o vreme, după care dispar. De aici şi farmecul jocului, la unele niveluri reuşind dintr-un singur glonţ să îi distrug pe toţi extratereştrii, chiar distribuiţi în părţi diferite ale ecranului. Ar mai fi de spus că pornim de la un număr de gloanţe per nivel, şi cu cât folosim mai puţine cu atât obţinem mai multe stele de şerif. Cei cu ambiţie pot reveni asupra nivelurilor jucate pentru a-şi îmbunătăţi scorul. În rest… nimic de spus. Simpatic şi bun de-o pauză.

imagine imagine imagine

PS: Ba da, ar mai fi ceva de spus – şi şeriful poate muri, dacă cumva vine o roată pe el sau o bombă. În schimb… nu se poate împuşca singur 🙂 .


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *