Bitdefender încearcă să concureze cu Dropbox


Compania românească Bitdefender pare a dori să se ia la trântă cu Dropbox şi cu alte servicii mai cu vechime pe acest spaţiu al backup-ului şi sincronizării de fişiere in the cloud. În timp ce pe situl românesc nu găsesc nimic, iar situl dot com mă aduce pe dot ro, singura soluţie mi-a fost să merg pe situl Bitdefender.co.uk ca să citesc despre Bitdefender Safebox. Aflăm de acolo că Bitdefender Safebox is the safest way to backup, sync and share your important docs, movies, e-books, and photos in the cloud.

imagine

Aplicaţia o puteţi descărca de aici şi cu un cont veţi avea imediat 2GB. Dacă vreţi mai mult se poate, iar preţurile le vedeţi mai jos. Dar să revenim la aplicaţie. O veste bună este că, spre deosebire de Dropbox, aplicaţia Safebox permite să adaugi ce foldere vrei tu, de oriunde sunt ele pe calculator. În schimb din ce văd prin diverse recenzii în limba engleză, viteza de încărcare nu e tocmai lăudată. Iarăşi o veste bună este că se face criptarea datelor trimise in the cloud, ceea ce ar trebui să îi liniştească pe cei îngrijoraţi la acest capitol. Nu ştiu însă nimic despre versiuni, dacă se ţin versiuni la fişierele modificate – pentru/după mine facilitatea e foarte importantă.

imagine

Evident, există şi o aplicaţie pentru Android, care extinde de la PC la mobile utilizarea depozitului din online. În curând va fi şi o aplicaţie pentru iOS. Închei indicând două articole despre Bitdefender Safebox: Get in sync with Bitdefender Safebox (Betanews) şi BitDefender SafeBox aims to be a more secure DropBox (Geek.com). Într-o altă recenzie citim la final: A perfectly competent solution to the problem of online backup, but lacks any innovative features to make it stand out from the competition. Vom vedea dacă Bitdefender va ridica ştacheta sau mizează că şi cu stadiul actual al produsului are şanse să “muşte” o cotă semnificativă din piaţa acestui tip de servicii.

imagine imagine imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Ionut D spune:

    Laudabila initiativa lor, insa din urma vine tare si Sky Drive-ul celor de la Microsoft cu 25GB la liber!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *