De la SmashingMagazine pentru WordPress-işti


SmashingMagazine a ridicat de mult timp ştacheta cu articole de un gen mai… business. Se poate ca mulţi să nu se mai regăsească (sau dimpotrivă, depinde de nivelul de amator sau de profesionist în sferele acoperite de SM). M-am bucurat să văd zilele trecute un articol ceva mai de nivel mediu: Useful WordPress Tools, Themes And Plugins. Corect: e o colecţie variată, din care orice utilizator de WordPress va găsi câte ceva de învăţat, ceva util. La capitolul teme am reţinut pentru proiecte viitoare Ari şi Foghorn.

imagine imagine

La partea de pluginuri eu admit că am fost imediat câştigat de prezentarea pluginului User Switching. De ce? Evident pentru că aveam mare nevoie de aşa ceva. Şi când spun mare vreau să spun MAAAARE. În fine, nu am să vă detaliez proiectul unde îmi vine ca o mănuşă şi am să explic ceea ce intuiţi deja: pluginul permite cu uşurinţă să schimbi utilizatorul logat. Evident, pornim de la administrator, care în lista de utilizatori va vedea membrii, dar în dreptul fiecăruia apare opţiunea Switch To. Cool!!! Cu un click ai schimbat pe respectivul utilizator… de unde desigur ai şi cale înapoi spre administrator. Pluginul se poate să fi fost gândit pentru dezvoltatorii de teme şi de pluginuri, dar are mai multe utilizări. Pun un clip de prezentare.

Desigur, e doar primul plugin din listă… parcurgând-o s-ar putea să daţi şi de pluginul care vă lipseşte Dvs. În fine, după lista de pluginuri sunt nişte instrumente mai generice, plus tutoriale. Ce mai: articolul e o comoară. Spor la explorat!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. radu.capan spune:

    Corect, mi-am amintit când am văzut că e pe un sit dot DE. Şi atunci am deschis-o, când ai scris, am mai aruncat şi acum o privire şi am un proiect unde îmi propun să o testez să văd cât se potriveşte.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *