Doar azi gratuit: SpringPublisher Pro 2.5.5


De câteva luni îmi propun să scriu despre SpringPublisher. Am citit despre versiunea gratuită pe mai multe bloguri care lăudau programul. Din păcate nu am ajuns să îl testez. Nici astăzi nu l-am testat dar mă grăbesc să scriu dintr-un singur considerent: astăzi şi doar astăzi puteţi pune mâna pe versiunea lui comercială la acelaşi preţ ca versiunea gratuită: adică 0 lei 🙂 . Este, aţi ghicit, o altă oferă de la GiveAwayOfTheDay. Expiră miercuri dimineaţa la ora 10, ora României. Să vedem cum prezintă ei oferta.

imagine

SpringPublisher este un program profesional şi uşor de folosit pentru publicarea de conţinut online direct de pe desktop. Cu şabloanele pe care le include şi cu cele online, cu editorul multi-strat şi fişierele ajutor detaliate, Spring Publisher vă permite să creaţi şi să printaţi cărţi de vizită, fluturaşi, antete pentru scrisori şi altele, în doar câteva minute.

Caracteristici cheie:

 • Vă permite să adăugaţi imagini, texte, cod QR, hărţi, forme vector, imagini logo şi să le aranjaţi cum doriţi.
 • Oferă diverse efecte pentru imagini: umbre, opacitate, rotire, etc.
 • Vă permite să descărcaţi şabloane de înaltă calitate din catalogul de şabloane.
 • Facilitează printarea creaţilor dvs. fie cu propriul printer, fie în magazinele de specialitate.
 • Generează fişiere la rezoluţie de înaltă calitate cu un output de maxim 350 pdi.
 • Permite folosirea hârtiei Avery şi hârtie micro perforată printworks care permite crearea cărţilor de vizită şi a cărţilor poştale mult mai uşor.

Puteţi descărca programul de aici, cu un pachet suplimentar de pachete de aici. Desigur, dacă aveţi Microsoft Publisher, nu vă bateţi capul (prea mult) cu acest program. Altfel merită să îl aveţi, mai ales dacă în activitatea Dvs apare des nevoia de broşuri, pliante, afişe… Subliniez încă o dată că experienţa mea cu acest program este zero. Dintre recenziile pozitive iată una de anul trecut de pe gHacks.

imagine

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

 • programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
 • rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
 • dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
 • chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
 • pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
 • gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
 • staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
 • de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)

Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

5 comentarii

 1. pety spune:

  Pentru a pastra programe bune, oferite prin giveawayoftheday creez o imagine de backup a partitiei C:\ dupa ce, in prealabil, am instalat programul dorit (asta dupa ce elimin tot ce poate fi eliminat din fisierele temporare).

 2. pety spune:

  Am instalat programul semnalat si mi-a dat o eroare. Missing msvcr100d.dll.
  Am descarcat dll-ul cu pricina de aici: http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr100d , apoi am urmat instructiunile si am copiat copiat dll-ul in locatiile : C:\Windows\System32 (Windows XP, Vista, 7) si C:\Windows\SysWOW64\ , deoarece folosesc win pe 64bit. Am descarcat dll-ul intr-o arhiva zip, ca sa nu instalez programe inutile in PC.

 3. radu.capan spune:

  Corect. Despre acel mesaj avertizam la finalul articolului cu pricina.

 4. pety spune:

  SpringPublisher este mana cereasca pentru cei care nu au Publisher de la Microsoft (eu unul nu-mi pot permite) si nici nu reusesc sa se descurce cu alambicatul (pentru mine) Scribus.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *