Reduceri semnificative la unele produse de pe CEL.ro


CEL.ro are pentru două zile (azi şi mâine adică, cel puţin aşa înţeleg eu) câteva reduceri semnificative, de care puteţi profita dacă nu cumva se termină stocul între timp. Recunosc că mie mi s-a oprit privirea asupra unui aparat foto digital, Canon PowerShot SX130 IS Silver, care de la 699 lei a coborât la 399 lei. Da, desigur, pe alte situri veţi găsi (dacă mai e în stoc) acelaşi aparat la 599 lei, de exemplu, dar tot nu îl veţi găsi la 399 lei. O reducere semnificativă găsim şi la DSLR Nikon D5100 body + 55-200 VR, de la 3.299 lei la 2.299 lei.

imagine

Am mai reţinu şi un Canon EOS 1100D + EF-S 18-55ISII, care are o reducere mai mică, dar nu de neglijat: de la 2.099 la 1.899 lei. Revenind la Canonul PowerShot, dat fiind că eu sunt cu un aparat foto digital vechi, de vreo patru ani, am rămas plăcut impresionat să citez despre modurile de autodeclanşare atunci când şi tu, fotograful, vrei să apari în poză: poate fi setat să se declanşeze la apariţia unei noi feţe în poze (i-ai aranjat pe toţi, şi aparatul, apoi mergi şi tu în cadru), la zâmbet sau la clipire de două ori!

Permiteţi-mi să citez prezentarea aparatului. Camera PowerShot SX130 IS oferă o valoare deosebită, fotografiere cu zoom ridicat la 12,1 megapixeli şi zoom 12x. Realizaţi fotografii şi filme HD cu modurile Inteligent automat (Smart Auto) şi Simplu (Easy) sau fiţi creativ cu controlul manual complet.

  • Obiectiv grandangular 12x (28 mm) cu stabilizator optic de imagine. Camera PowerShot SX130 IS dispune de un interval telefoto crescut, combinat cu un obiectiv grandangular într-un corp compact. Capturaţi peisaje panoramice sau includeţi pe toată lumea în cadru cu grandangularul de 28 mm şi apropiaţi subiecţii îndepărtaţi cu un zoom puternic.
  • Senzor de 12,1 megapixeli cu procesor DIGIC 4. Senzorul de înaltă rezoluţie permite imprimarea materialelor în format A3+ pentru prezentări impresionante. Puteţi de asemenea să decupaţi mult dintr-o imagine şi să obţineţi totuşi o fotografie excelentă dintr-o scenă mai mare.
  • Modurile Inteligent automat şi Simplu detectează 28 de tipuri de scene. Modul Inteligent automat vă permite să fotografiaţi cu încrederea că aparatul se va ocupa de tot, într-o manieră cu adevărat automată. Fiecare scenă este analizată, iar camera decide setările optime pentru cea mai bună imagine, alegând din 28 de tipuri diferite de scene.
  • Ecran LCD mare, de 7,5 cm (3,0"). Afişajul mare facilitează încadrarea şi compunerea imaginilor, vizualizarea meniului şi redarea fotografiilor şi filmelor HD pentru prieteni şi familie.
  • Filme HD. Puteţi înregistra filme de înaltă calitate în format HD 720p, cu sunet stereo şi zoom optic. Aceasta face din PowerShot SX130 IS, camera foto şi video perfectă pentru familie.
  • Declanşator inteligent cu auto-declanşator pentru clipire. Declanşatorul inteligent utilizează funcţia de detectare a feţei şi permite să capturaţi automat o imagine în 3 moduri diferite: modul Zâmbet (când se detectează o faţă zâmbitoare), Auto-declanşator pentru feţe (aşteaptă ca fotograful să intre în cadru, după care realizează fotografia) sau Auto-declanşator pentru clipire (declanşatorul este acţionat la 2 secunde după detectarea unei clipiri).
  • Modurile de captură includ filmul cu efect de miniatură. Noile moduri de fotografiere transformă experimentarea creativă într-o experienţă mai plăcută. Fotografiaţi cu efectul ochi de peşte sau de miniatură (care face imaginile cu peisaje să arate ca nişte modele mici), alegeţi modul Super-viu (Super Vivid) pentru a amplifica saturaţia culorilor sau selectaţi Efect poster pentru a conferi subiecţilor un aspect retro.
  • Recomandări şi sfaturi. Majoritatea funcţiilor din meniul de fotografiere şi de redare sunt însoţite de câte o explicate scurtă pentru a vă ajuta pe loc fără a pierde timp citind manualul.
  • Control manual complet. Preluaţi controlul cu modul manual complet, care vă permite să controlaţi viteza obturatorului şi diafragma camerei şi să creaţi imagini cu adevărat unice.
  • i-Contrast. În fotografiere sau redare, tehnologia i-Contrast optimizează intervalul dinamic în funcţie de scenă, reţinând detaliile din zonele umbrite şi prevenind supraexpunerea părţilor luminoase. Rezultatele sunt imagini naturale, cu cel mai bun contrast posibil.

Desigur, săpând pe net vom găsi şi de bune, şi de rău despre acest aparat. De fapt despre orice aparat 😉 . Dar la 400 de lei evident nu poţi avea pretenţii ca la un aparat de 2.000 de lei.

PS: Oferta a expirat în câteva ore. Dar mai este valabilă (când scriu acest update) pentru Nikon-ul amintit mai sus, dar şi pentru alte produse decât aparate foto digitalei:


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 4,33 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *