ElegantThemes: „lucrăm ca temele să fie flexibile”


Acum o săptămână scriam de ce mi-am cumpărat pachetul ElegantThemes şi la nemulţumiri notam faptul că în ultima vreme nu mai produc teme noi în ritmul promis. Ei bine, iată explicaţia: se lucrează ca într-o primă etapă cel puţin temele populare să devină responsive, adică adaptabile la orice rezoluţie, deci inclusiv pentru navigarea de pe smartphone-uri. Astfel, de câteva zile Chameleon (is) Now Fully Responsive. Mai jos am pus demonstrativ cum arată tema în Chrome cu fereastra mare, respectiv cu fereastra îngustată mult – sesizaţi că designul s-a adaptat.

imagine

Abia aştept alte teme, care îmi plac mie şi sunt “programate” pentru a le folosi în nişte proiecte, să devină responsive. Pentru Dvs poate fi un motiv în plus să vă cumpăraţi de asemenea pachetul cu teme de la ElegantThemes (link de afiliat). Acum de exemplu lucrează la tema Trim, care bineînţeles va fi tot flexibilă. Ah, şi dacă tot vorbim de teme responsive pentru WordPress, să vă indic câteva teme gratuite. Desigur, toate arată plictisitor de gri, dar doar pentru că vă aşteaptă pe Dvs să le daţi culoare. Să începem: Ascetica, Esplanade, Responsive, Foghorn, BirdTIPS, iFeature, Oxygen, Coaster

imagine imagine imagine

În fine, fără legătură cu temele responsive, am sesizat ieri promovarea de către InstantShift a unei teme speciale pentru cei care au un domeniu unde se pregătesc să lanseze: LaunchTime. Vă amintesc că acest subiect l-am “dezbătut” recent, indicând nişte pluginuri, în articolul WordPress: anunţă când se lansează situl.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *