Azkend 2: aventuri în lumea de dedesubt


Azkend 2 – The World Beneath, cu grafica frumoasă şi cu noutăţile la tipul de joc match 3 pe care le aduce, ne invită într-o incursiune într-o lume ascunsă sub mare, în care ajunge eroina noastră după ce vasul cu care navighează este prins într-un vârtej. Trebuie să formăm cu mouse-ul lanţuri de minim 3 piese, cu diverse provocări ce apar la fiecare pas, menţinând astfel interesul pentru joc nivel de nivel. Există o strânsă legătură între ceea ce se întâmplă pe tabla de joc şi în aventura eroinei: de exemplu, trebuie să risipim ceaţa de pe mare, şi în acelaşi timp provocarea la match 3 este de a risipi ceaţa de pe toată tabla.

imagine imagine

Mai apoi, elementele pe care trebuie să le refacem, din bucăţi, pentru a putea înainta în joc (busola pentru a naviga, dinamita pentru a ne face un drum prin munte…) vor deveni elemente în joc, care ne oferă diferite puteri speciale. După ce se adună mai multe astfel de puteri speciale, putem alege la fiecare nivel pe care dintre ele să le activăm, după cum simţim că ne ajută mai mult. Fiecare nivel are un timp limitat în are trebuie să realizăm obiectivul primar al acelui nivel – să facem ca toate piesele să fie pe albastru, să împiedicăm insectele să ajungă în partea de sus a tablei… – iar apoi, rămânând în continuare contra cronometru, primim o bucată dintr-un obiect de găsit, pe care trebuie să o aducem în partea de jos a ecranului. Dacă nu ne încadrăm în timp, putem să îl reluăm, eventual alegând înainte alte puteri speciale.

imagine imagine imagine

Între nivelele de match 3, avem din când în când şi de depistat anumite detalii din imagine, care încarcă bateriile Tesla ce ajută în timpul jocului la eliminarea aleatoare a unor piese de pe tablă. Dacă la un moment dat nu mai există nici o formaţie de 3 piese pe care să o putem face, piesele ne sunt amestecate automat. Pe lângă aventura principală, ne mai sunt oferite alte două provocări, alte moduri de joc: Time Challenge – în care trebuie să facem un scor cât mai mare contra-cronometru; şi Medals Challenge – unde putem obţine medalii pentru oricare dintre nivelele deja jucate în modul Adventure, dacă le terminăm în jumătate din timpul dat! Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *