All-in-1 Logic GameBox pentru iOS


All-in-1 Logic GameBox este o "cutie" cu jocuri în marea lor majoritate de logică, care mai de care mai interesante, ce pot satisface numeroase gusturi. Sunt 10 jocuri – dintre care primele trei pot fi deblocate pe bani (pare-se şi pe puncte) – fiecare având spre 100 de nivele, unele chiar mai multe. Jocurile la care avem acces din start încep cu Paratroopers – un avion de război paraşutează militari, şi noi trebuie să le deschidem la toţi paraşutele înainte să ajungă la sol, atingându-i pe fiecare în parte cu degetul. Provocare dificilă atunci când vin tot mai mulţi paraşutişti, sau când înălţimea de la care sar din avion devine tot mai mică.

imagine imagine imagine

Parking lot – un joc clasic – vă sugerează deja poate că ne dă de furcă cu scoaterea unei maşini din parcare: avem în parcare mai multe maşini de diverse dimensiuni, care se deplasează doar în faţă sau în spate, şi trebuie să îi lase drum liber maşinii noastre roşii ca să iasă. Labyrinth ne cere să parcurgem diverse labirinturi trăgând cu degetul unul sau mai multe pătrate verzi de pe ecran, astfel încât să trecem prin fiecare pătrat al traseului, ce devine roşu după trecerea noastră. La unele nivele va fi nevoie de mai multe încercări până să ne dăm seama exact pe unde trebuie să mergem. Urmează Stickies, o altă provocare incitantă, în care avem un careu cu pătrăţele colorate, roşii şi albastre – arată cam ca bileţelele auto-adezive. Cu degetul trebuie să marcăm un dreptunghi ce să aibă în colţuri pătrate de aceeaşi culoare – acestea vor fi bifate şi li se va schimba aleator culoarea. Toate pătratele trebuie să ajungă bifate înainte să expire timpul.

imagine imagine imagine

În Fill the pot avem vase de diferite capacităţi, ţevi pe care curge o anumită cantitate de apă atunci când îi dăm drumul, şi alte bucăţi de ţevi pe care le putem asambla pentru a conduce apa ca să umple la fix vasele – şi ele pot fi mutate în poziţia convenabilă. Flip it vine şi el cu careuri, de 4×4 pătrate, de data aceasta de culoare maro deschis şi maro închis. O apăsare cu degetul pe un pătrat schimbă culoarea lui şi a pătratelor adiacente pe o latură cu el. Scopul este să facem astfel încât toate pătratele să fie de culoare maro deschis. În sfârşit, Arithmetic ne cere să alegem operaţia potrivită între numerele date pentru a obţine un anumit rezultat. La nivelul Easy avem operaţii cu 2 numere, la nivelul Medium cu 3, iar la cel Hard cu 4. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *