Gmelius: pentru GMail fără reclame (şi alte facilităţi)


LifeHacker a scris ieri (sau azi, depinde după ce fus orar mergi) despre o extensie pentru Chrome, Firefox şi Opera, care face mai configurabil GMail-ul. De aici şi numele extensiei: Gmelius. Dacă veţi deschide pagina tocmai indicată veţi vedea prezentate facilităţile majore, cu capturi lămuritoare. În principiu Gmelius ne permite să scăpăm de reclame, să avem mai mult spaţiu liber (adio banda din dreapta, dacă oricum nu vă plăcea), o interfaţă mai colorată, mai intuibilă, mai uşor de folosit.

imagine

După cum vedeţi din captura de mai sus, în configurarea extensiei avem de bifat ce opţiuni ne interesează. Aplicarea nu este imediată, deci trebuie să reîncărcaţi pagina cu GMail pentru a vedea efectele. A, să nu uit: permite şi iconiţe după felul fişierelor ataşate, adică ce făcea această extensie prezentată acum o lună. Mai multe în clipul următor, realizat de Lifehacker.

PS: Evident că scoaterea reclamelor nu prea are cum să fie conformă cu politica Google, care oferă serviciile cu “costul” înghiţirii reclamelor.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Andrei spune:

    Toata lumea vorbeste despre noile „haine” ale Gmail: http://mashable.com/2012/04/23/gmail-switch-to-new-look/. Unde este acest nou look?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *