Cannon Cat pentru iOS


Cannon Cat m-a cucerit imediat prin simplitate. Pentru moment este doar pentru iOS (vedeţi aici), dar poate va avea şi o versiune pentru Android. Îmi aminteşte mult de Rick O’Shea, dar e mai simplu şi poate astfel mai potrivit pentru copii mici. Pe scurt povestea e… neverosimilă. O pisică e pusă pe salvat peştişori! Lăsând la o parte instinctul ei natural, eroina e trasă din tun în tun, în drumul ei culegând peştişorii captivi în ceva bule. Ah, să nu uit: peştii zboară sau… plutesc în aer. Deci vă daţi seama că sens zero. Dar atractivitate pentru copii e mare.

imagine imagine

Tot ce cere jocul e să apeşi (tap) şi nimic mai mult. De fapt pardon: să apeşi când trebuie. Spre deosebire de celălalt joc amintit mai sus (sau de Angry Birds, ca să dau un alt exemplu), nu avem de fixat traiectoria sau de indicat puterea de tragere. Nope. Tunurile galbene îşi tot schimbă periodic direcţia, iar noi trebuie să tragem exact când e momentul. Evident că în curând tunurile ajung să se mişte, avem duşmani prin aer şi… ne vin în ajutor bonusurile, care costă puncte (sau bani, evident, dar mai bine perseveraţi să jucaţi cu puncte). Sunt parcă patru bonusuri: unul face timpul să treacă mai lent (deci e mai uşor de luat deciziile, de ales momentul exploziei), altul măreşte peştii deci sunt mai uşor de cules, apoi e salvatorul de poziţie, aşa că dacă ai ratat ceva (şi vai ce dureros face mâţa) te întorci la ultimul tun, al patrulea bonus fiind un scut ce ne permite să trecem… prin duşmani. O idee despre joc vă dă şi clipul următor.

Pentru moment sunt doar două lumi disponibile, fiecare cu 40 de niveluri, dar cu siguranţă vor apărea şi altele. Doar să devină ceva mai popular.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *