Noutăţi la FastUpload


Ei bine, nu sunt noutăţi fierbinţi. Am citit acest anunţ în aprilie, când a apărut, dar mi-am amintit de el acum, dat fiind că tot vorbim despre fişiere cazate în spaţiu, pardon, in the cloud. Citim în anunţ că “FastUpload.ro a fost relansat cu o interfaţă nouă performantă, prietenoasă, oferind un spaţiu de stocare generos pentru fişiere în orice format (doc, jpg, rar, zip, mp3, mov, avi, xls, pdf, etc) disponibile pentru upload la viteza maximă. Sunt disponibile 3 variante de servicii prin FastUpload:  utilizator neînregistrat gratuit; utilizator înregistrat gratuit şi utilizator premium.”

imagine

Ca să înţelegeţi diferenţele între cele trei planuri mergeţi aici. De asemenea puteţi vedea şi captura următoare. Spaţiul de depozitare nelimitată (de fapt limitată la cât timp îţi păstrezi activi abonamentul) este de 70GB, iar aceasta pentru 40 euro pe an (sau 25 euro pe jumătate de an sau 5 euro pe lună). Primii 500 de noi membri au o reducere de 50% la prima plată, dar nu ştiu dacă pragul nu a fost deja atins (caz în care bannerul cu discount-ul ar fi trebuit să fie eliminat). Nu îmi amintesc să fi folosit FastUpload vreodată, dar sigur are fani printre cititorii noştri, precum şi unii critici. Oricum ar fi, chiar cu întârziere, cred că merită pomenit.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. George spune:

    Am avut ocazia sa folosesc fastupload si recunosc ca momentan este favoritul meu. De ce? Simplu. La inceput (acum 2-3 ani) aparuse necesitatea de a transfera fisiere mari (100 mb – 1 gb) si am utilizat transfer.ro. Intre timp insa, transfer.ro incepuse sa dea rateuri (se bloca uploadul, avea viteza ff mica etc.). Asa am cautat o alternativa si am gasit fastupload. Comparatii?

    Transfer.ro: viteza de upload intre 20-200 kb/s. Multe blocaje, erori, etc.

    FastUpload.ro: viteza de upload intre 400-600 kb/s. Totul impecabil si in cel mai scurt timp.

    In incheiere mentionez ca am renuntat la Transfer.ro si ma bucur de avantajele noului serviciu. Pana cand? Nu am idee. 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *