Amazon Cloud Drive: acum şi cu sincronizare


Poate vă amintiţi de un articol de acum un an – Amazon Cloud Drive: 5GB gratis pentru fişierele tale. Pe atunci era pur şi simplu un alt spaţiu de depozitare. Recent s-a aliniat: aşa că din nou e pur şi simplu un alt spaţiu de depozitare… cu sincronizare. Căci dacă Microsoft şi Google au dat startul, toţi se aliniază. Poate cumva surprinzător este că Amazon nu şi-a recalculat preţurile, cum au făcut în schimb Microsoft şi Google, săltându-le considerabil (Google în special). Amazon păstrează aceleaşi preţuri – şi vorbim de 0usd pentru 5GB, mai mulţi pentru pretenţii mai mari.

imagine

Acum există deci un program pentru Windows şi Mac, care permite sincronizarea unui folder local cu spaţiul “din nori”. Recenziile terţe apărute pe net dau de înţeles că se comportă bine, cam cum a fixat ca standard serviciul Dropbox. Pentru 20usd pe an puteţi avea 20GB, nu doar 5GB. Preţul e mai mic decât noul plan tarifar al Google, deci e de băgat în seamă. Apoi Amazon… e un nume clar impus (de mult timp nu se mai limitează la vândut cărţi) în care se poate avea încredere cu carul. Dacă sunteţi interesaţi mergeţi aici şi descărcaţi programul. Dacă aţi mai dori informaţii, vă recomand de exemplu articolul Amazon Cloud Drive Desktop Client For Windows & Mac Now Available, de unde e şi captura de mai jos.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    La folosirea unor servicii de cloud hosting este indicat a se citi cu atentie si termenii de utilizare, v. aici o captura de imagine cu o comparatie intre Dropbox MS SkyDrive si Google Drive: https://twitter.com/#!/jmacdonald/status/195184740209401856/photo/1
    Remarcati diferenta?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *