The Lorax Marshmallow Munch


Vă plac bezelele? Se poate să îi placă lui Lorax, personajul unui film de animaţie pe care nu l-am văzut… încă! Pe moment m-a câştigat jocul, care poate fi jucat şi din navigator, pe Miniclip.com, dar şi de pe iPhone (şi iPad, desigur). Este… dar sigur v-aţi dat seama din capturi… din lunga serie de jocuri ce simulează legile fizicii. Practic trebuie să ducem pe pământ o bezea, în cale stând tot felul de obiecte, unele elastice, altele lipicioase, altele fragile ori rotunde… ş.a.m.d. Trebuie eliminate una câte una, până ajunge bezeaua jos: nivelul e trecut atunci şi vine altul!

imagine imagine

În rest despre joc nu ar mai fi multe de spus. E simpatic, grafică frumoasă, va place copiilor (şi celor de-o minte cu el 😉 ). Plus mai vezi secvenţe scurte din film. După trailer mai vedem un joc.

Hexmania nu are nimic de-a face cu Lorax. E un joc (mai) de logică decât primul, şi unul neaşteptat, pentru cei mai mulţi (nu e match three dacă aşa ceva credeţi). Linkul ce vi l-am dat e la versiunea gratuită – eu l-am descărcat pe cel complet acum câteva zile când, prin promoţiile care vin şi pleacă, era gratuit. Oricum, dacă vă place, versiunea comercială nu e aşa scumpă (un dolar). Ce avem de făcut? Cam greu de descris. Un nivel arată ca în prima captură: hexagoane cât vezi cu ochii. Apăsaţi pe cheie pentru a vedea configuraţia la care trebuie să ajungeţi. Apăsaţi apoi un hexagon şi cele din jur se vor roti o dată. Din aceste rotiri trebuie să reconstituiţi configuraţia finală. Jocul începe desigur uşor, numărul culorilor crescând treptat.

imagine imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *